Wasverzachter

Je wilt wasverzachter kopen in de aanbieding: wij laten je online zien waar je de hoogste kortingen vindt. Dus zoek je een goede deal om jouw was de volgende keer lekker zacht te wassen? Bekijk online waar je de producten van Robijn, Silan en Lenor goedkoop bestelt.

Filter

Resultaat 1–12 van de 54 resultaten wordt getoond

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Vergelijken
- 24%
Silan Lavendelgeluk Wasverzachter - Voordeelverpakking - 6 x 28 wasbeurten

Silan Lavendelgeluk Wasverzachter – Voordeelverpakking – 6 x 28 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
14.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 34%
Lenor Geurbooster Zeebries - Geurparels - 6x16 Wasbeurten - Voordeelverpakking

Lenor Geurbooster Zeebries – Geurparels – 6×16 Wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
35.06
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 60%
Lenor Robijn Jasmijn - In-Wash Geurbooster - Voordeelverpakking 6 x 16 wasbeurten

Lenor Robijn Jasmijn – In-Wash Geurbooster – Voordeelverpakking 6 x 16 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
21.58
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Silan Fresh Control Wasverzachter - Cool Fresh - Voordeelverpakking - 6 x 28 wasbeurten

Silan Fresh Control Wasverzachter – Cool Fresh – Voordeelverpakking – 6 x 28 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 27%
Lenor Zeebries - Wasverzachter - Voordeelverpakking 12 x 40 Wasbeurten

Lenor Zeebries – Wasverzachter – Voordeelverpakking 12 x 40 Wasbeurten

Beste deal op: bol.com
53.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 49%
Lenor Geurbooster Zeebries - Geurparels - 6x11 Wasbeurten - Voordeelverpakking

Lenor Geurbooster Zeebries – Geurparels – 6×11 Wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
20.97
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Silan Passie voor Rozen Wasverzachter - Voordeelverpakking - 6 x 28 wasbeurten

Silan Passie voor Rozen Wasverzachter – Voordeelverpakking – 6 x 28 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 46%
Lenor Robijn Jasmijn - Wasverzachter - Voordeelverpakking 12 x 40 Wasbeurten

Lenor Robijn Jasmijn – Wasverzachter – Voordeelverpakking 12 x 40 Wasbeurten

Beste deal op: bol.com
39.95
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 59%
Lenor Geurbooster Gouden Orchidee - Geurparels - 6x11 Wasbeurten - Voordeelverpakking

Lenor Geurbooster Gouden Orchidee – Geurparels – 6×11 Wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
16.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 55%
Lenor Geurbooster Geur Van Ariel - Geurparels - 6x11 Wasbeurten - Voordeelverpakking

Lenor Geurbooster Geur Van Ariel – Geurparels – 6×11 Wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
24.27
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 59%
Lenor Geurbooster Geur Van Ariel - Geurparels - 6x10 Wasbeurten - Voordeelverpakking

Lenor Geurbooster Geur Van Ariel – Geurparels – 6×10 Wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
17.01
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 29%
Robijn Rose Chique Wasmiddel en Wasverzachter - 57 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Rose Chique Wasmiddel en Wasverzachter – 57 wasbeurten – Voordeelverpakking

Beste deal op: bol.com
32.99

Hier op Beste-wasmiddel.nl laten we je precies zien waar je profiteert van de beste deals en aanbiedingen. Je betaalt een lage prijs, voor bijvoorbeeld de wasverzachter van de beste kwaliteit. Bovendien heb je de keuze uit heerlijke geuren, die lekker lang aanhouden. Ook beschermen de producten jouw kleding, beddengoed en ander wasgoed. Zo blijft het lang mooi en stralend van kleur, om daar iedere dag opnieuw plezier van te hebben.

Wanneer gebruik je wasverzachter?

Misschien ben je het nog niet gewend om met wasverzachter te wassen. We leggen je daarom graag uit hoe dat werkt en hoe je hiermee zorgt voor een aantal fijne voordelen.

Als je verzachter gebruikt tijdens het wassen zal de wasmachine het middel toevoegen aan het laatste spoelwater. Dit volgt na het wassen, met het wasmiddel dat je daarvoor gebruikt. Tijdens de laatste spoelbeurt komt er extra water in de machine, om het wasmiddel weg te spoelen. Dat is het ideale moment om de verzachter toe te voegen. Het zorgt ervoor dat er een beschermende laag ontstaat, die bovendien de geur bevat waar jij voor hebt gekozen. Ook voelt de kleding of ander wasgoed er extra zacht door aan.

Daarnaast helpt wasverzachter te voorkomen dat synthetische stoffen statisch worden en zullen knetteren of kleine schokjes geven als je het aanraakt of aantrekt. Ook zal je merken dat je minder last hebt van kreuken, waardoor het strijken een stuk makkelijker wordt. Of waardoor dat zelfs helemaal niet meer nodig is.

Dankzij wasverzachter voor een wasbeurt profiteer je van de volgende voordelen:

 • Heerlijk zacht wasgoed
  De belangrijkste functie van wasverzachter voor jouw wasgoed is natuurlijk de heerlijke zachtheid. Jouw kleding en bijvoorbeeld het beddengoed voelt iedere keer als nieuw. Creëer een lekker luxe gevoel, waardoor het een feestje is om de stoffen aan te trekken of eronder te kruipen in bed.
 • Een fijne (frisse) geur
  De verzachter van de verschillende merken zijn er in allerlei geuren. Vaak zijn het frisse geuren, zoals je die kent van een zeebries of van lavendel. De geur houdt bij sommige merken tot wel een week aan. Je hebt er dus iedere dag plezier van, om je steeds te herinneren aan het heerlijk frisse wasgoed.
 • Betere bescherming van de kleuren
  De verzachter die je gebruikt brengt ondertussen een beschermende laag aan op al het wasgoed. Dat zorgt ervoor dat de kleuren beter beschermd zijn. Zo kom je iedere keer weer stralend voor de dag. Of je zorgt ervoor dat het wit wit blijft en het zwart zwart, ook na meerdere keren wassen.
 • Makkelijker te strijken
  Veel kleding komt met minder kreuken uit de wasmachine als je gebruik maakt van een wasverzachter. Dat betekent dat je makkelijker kunt strijken of dat dit in sommige gevallen zelfs helemaal niet meer nodig is. Het scheelt je een hoop tijd, terwijl je stralend voor de dag komt.
 • Minder last van statische kleding
  Ten slotte heb je bij synthetische stoffen veel minder last van statische kleding. Dat voorkomt dat de kleding een beetje kan knetteren of een klein vonkje kan geven bij aanraken of aantrekken.

Let op: dit kun je er niet mee wassen

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de verzachter niet voor alle kleding en al het wasgoed geschikt is. Dus bestel je wasverzachter in de aanbieding? Pas dan op met:

 • Sportkleding
  Sportkleding is over het algemeen gemaakt van materiaal dat lucht doorlaat, om zweet te absorberen. Door wasverzachter zou er een beschermend laagje overheen komen. De absorberende werking gaat dan verloren, waardoor je er veel meer in gaat zweten als je sport.
 • Handdoeken
  Handdoeken voelen heerlijk zacht aan als je wasverzachter gebruikt tijdens het wassen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de handdoeken minder goed vocht opnemen, vanwege het beschermende laagje.
 • Spijkerbroeken
  Een fijne jeans knapt niet op van wasverzachter. Dat heeft te maken met de samenstelling daarvan. De stof kan er een beetje door gaan lubberen. Je kunt dit oplossen door een beetje azijn in het bakje van de wasverzachter te doen. Ook daar wordt de broek heerlijk zacht van.
 • Brandveilige stoffen
  Brandveilige stoffen voor bijvoorbeeld kinderkleding mag je niet wassen met een wasverzachter. Dat zou de stof meer brandbaar maken, waardoor je het veiligheidseffect onbedoeld opheft.

Alle merken wasverzachter

Online bestel je de verschillende merken wasverzachter, altijd met een aantrekkelijke korting. Dus ben je op zoek naar een goede deal of een mooie aanbieding? Wij laten je online zien wat je allemaal kunt bestellen en waar je daar de laagste prijs voor betaalt.

Dus denk je aan Lenor wasverzachter of aan de producten van bijvoorbeeld Robijn of Silan? Het zijn drie van de populaire merken. Je vindt er de herkenbare en ook nieuwe geuren. Standaard kun je rekenen op een hemelse zachtheid en natuurlijk de goede bescherming van jouw kleding. Zo weet je dat je een uitstekende keuze maakt, waar je aan de andere kant de laagste prijs voor betaalt. Dus wil je goedkoop wasverzachter bestellen? Wij laten je precies zien waar je op dit moment de beste aanbieding vindt.

Wasverzachter kopen

Je kunt de wasverzachter kopen door online te bestellen of daarvoor naar de winkel te gaan. Net als voor wasmiddel laten we je online zien waar je de beste aanleidingen kunt vinden. En is er op dit moment even geen korting beschikbaar voor het merk dat je zoekt? Geen zorgen, kom binnenkort gewoon nog eens terug. De kans is groot dat we je dan wel een deal kunnen laten zien. Zo profiteer je van de aanbiedingen voor wasverzachter op het moment dat ze beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over wasverzachter

Is een wasverzachter echt nodig?

Een wasverzachter heeft daadwerkelijk nut en zorgt ervoor dat je kleding zachter aanvoelt, minder stijf wordt en heerlijk ruikt. Vooral een scheutje wasverzachter toevoegen bij het wassen van handdoeken verricht wonderen. Jouw handdoeken worden heerlijk zacht. Ook zorgt een wasverzachter ervoor dat je de was gemakkelijker kunt strijken.

Wat is het nut van een wasverzachter?

Als je een wasverzachter gebruikt, droogt je kleding sneller op. De eigenschappen van de wasverzachter reageren op de kledingvezels, waardoor water gemakkelijker uit kleding spoelt. Zo blijft er minder vocht in de wasmachine achter na het wassen. Daarnaast ruiken je kleren heerlijk naar de door jou gekozen geur.

Hoe moet je wasverzachter gebruiken?

Om een wasverzachter te gebruiken volg je het stap-voor-stap instructies van het product. Zorg ervoor dat je de hoeveelheid wasverzachter aanpast op de hoeveelheid wasgoed dat je in de wasmachine hebt gestopt. Voeg de wasverzachter in het vakje en kies het door jou gewenste wasprogramma. De wasmachine zorgt ervoor dat de wasverzachter gedoseerd in het wasgoed terecht komt.

Is er een alternatief voor wasverzachter?

Een alternatief voor een wasverzachter is azijn. Azijn heeft een dubbele functie en kan ook als ontkalker gebruikt worden. Toch raden wij je aan om een wasverzachter te bestellen, aangezien deze producten afgestemd zijn op de vezels van de kledingstukken.

Bestaat er een wasverzachter zonder dierlijk vet?

Ben je op zoek naar een wasverzachter zonder dierlijk vet? Zoek op de ingrediëntenlijst van de wasverzachter naar het woordje ‘Tallow’. Zodra dit product op de lijst staat, dan betekent dit dat dit van dierlijke vetten zijn gemaakt. Een voorbeeld van een wasverzachter zonder dierlijke vetten is Seepje en is bij ons verkrijgbaar.

Wasverzachter
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken