- 2%

Robijn Morgenfris Wasmiddel en Wasverzachter – 57 wasbeurten – Voordeelverpakking

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Alle Robijn wasmiddelen hebben een nieuwe fles, deze is van 70% recyclebaar plastic. Uiteraard blijft de vertrouwende Robijn geur hetzelfde!

Het Robijn Morgenfris Perfect Match pakket uit de Robijn Classics lijn is de ideale combinatie om je gekleurde en bonte was langer mooi te houden, met langdurige geursensatie.

  • Robijn Morgenfris Perfect Match pakket met wasmiddel en wasverzachter
  • Een vloeibaar wasmiddel en wasverzachter uit de Robijn Classics lijn
  • Het heerlijke parfum van Morgenfris is ontworpen door parfumexperts
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je bonte en gekleurde was
  • De wasverzachter beschermt kleding tegen slijtage en onaangename geurtjes
  • Robijn Morgenfris wasmiddel en wasverzachter zijn de ideale geurcombinatie

Het Robijn Perfect Match voordeelpakket bestaat uit 3 x Robijn Klein & Krachtig Classics Morgenfris Color Wasmiddel die goed zijn voor 19 wasbeurten per fles en 2 x Robijn Classics Morgenfris Wasverzachter die goed zijn voor 30 wasbeurten per fles. Morgenfris is onderdeel van de Robijn Classics lijn en is geschikt voor de bonte en gekleurde was. Robijn heeft de geur van de Classics wasverzachter verbeterd, zodat je kunt genieten van een zachte was en een nóg betere geurervaring. De wasverzachter combineert de unieke geur van rozen en andere frisse bloemen met de zachtheid die je van Robijn wasverzachters kent. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn Morgenfris Vloeibaar Wasmiddel en Robijn Morgenfris Wasverzachter zijn een perfecte geurmatch.

Robijn Klein & Krachtig is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn Classics Morgenfris wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Het motto van Robijn is al jaren “Wat mooi is, moet mooi blijven”. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Oorspronkelijke prijs was: €43.85.Huidige prijs is: €43.00.

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Robijn Morgenfris Wasmiddel en Wasverzachter – 57 wasbeurten – Voordeelverpakking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken