Fleuril wasmiddel

Fleuril wasmiddel geldt al meer dan 60 jaar als een geweldige keuze om jouw wasgoed schoon te wassen. Dus gaat het om heel fijne stoffen, om het beddengoed of om de kleding die je dagelijks draagt? Met Fleuril kies je voor een wasmiddel dat enerzijds sterk schoon wast, terwijl het aan de andere kant heerlijk ruikt.

Bovendien heb je de keuze uit een groot aantal verschillende wasmiddelen. En ben je op zoek naar de Care Expert voor delicate stoffen? Of gaat het je gewoon om de acties, kortingen en aanbiedingen om zo goedkoop mogelijk te wassen? Wij helpen je het wasmiddel van Fleuril goedkoop te bestellen. Bekijk online waar het wasmiddel in de aanbieding is, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft en toch lekker voordelig uit bent. Zo maken we het je bij Beste-wasmiddel.nl graag makkelijk.

Renew 3D: het beste wasmiddel

De specialisten achter Fleuril wasmiddel werken iedere dag aan nog betere producten om jouw kleding en ander wasgoed schoon te wassen. Dat doe je bijvoorbeeld met Renew 3D. De formule zorgt ervoor dat je jouw kleding keer op keer kunt wassen, terwijl de kleuren er prachtig uit blijven zien.

De Renew 3D-formule van Fleuril zorgt op die manier voor:

 • Kleurbehoud
  Met het wasmiddel van Fleuril lopen de kleuren niet uit en zullen die bovendien niet vervagen. In plaats daarvan behoud je de kleuren, om jouw kleding en ander wasgoed zo lang mogelijk mooi te houden.
 • Intensiteit
  De speciale formule van Fleuril zorgt er bovendien voor dat de kleuren van de verschillende vezels beschermd worden. Op die manier behoud je de intensiteit, waardoor de kleding er iedere keer als nieuw uit blijft zien.
 • Stralende kleuren
  Ten slotte helpt het wasmiddel de ruwe vezels in kleding en ander textiel glad te strijken. Bovendien laat het de kleuren stralen. Het resultaat is textiel dat er mooi uit blijft zien, om iedere dag stralend aan te trekken.

Tip! Klik op het winkelwagen icoontje, zodat je automatisch op de pagina komt met goedkoop Fleuris wasmiddel. Let op: de korting op onderstaande artikelen is beperkt geldig. De tekst gaat verder onder de producten.

Filter

Toont alle 10 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Care & Condition Vloeibaar Wasmiddel - 45 wasbeurten

Fleuril Care & Condition Vloeibaar Wasmiddel – 45 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Care & Repair Wasmiddel 180 wasbeurten - Gekleurde Was - Voordeelverpakking 4x45 wasbeurten

Fleuril Care & Repair Wasmiddel 180 wasbeurten – Gekleurde Was – Voordeelverpakking 4×45 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 27%
Fleuril Renew & Repair White & Fiber Wasmiddel - Witte Was - Grootformaat - 65 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair White & Fiber Wasmiddel – Witte Was – Grootformaat – 65 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €25.99.Huidige prijs is: €18.94.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Renew & Repair White & Fiber Wasmiddel - Witte Was - 45 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair White & Fiber Wasmiddel – Witte Was – 45 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 12%
Fleuril Renew & Repair Black & Fiber Wasmiddel - Donkere Was - Grootformaat - 65 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair Black & Fiber Wasmiddel – Donkere Was – Grootformaat – 65 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €24.99.Huidige prijs is: €21.95.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Renew & Repair Color & Fiber Wasmiddel - Gekleurde Was - Voordeelverpakking - 65 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair Color & Fiber Wasmiddel – Gekleurde Was – Voordeelverpakking – 65 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 32%
Fleuril Black Caps - Wasmiddel Capsules - Voordeelverpakking - 8 x 12 wasbeurten

Fleuril Black Caps – Wasmiddel Capsules – Voordeelverpakking – 8 x 12 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €63.92.Huidige prijs is: €43.48.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Renew & Repair Color & Fiber Wasmiddel - Gekleurde Was - 45 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair Color & Fiber Wasmiddel – Gekleurde Was – 45 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 38%
Fleuril Color Caps - Wasmiddel Capsules - Voordeelverpakking - 8 x 12 wasbeurten

Fleuril Color Caps – Wasmiddel Capsules – Voordeelverpakking – 8 x 12 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €63.92.Huidige prijs is: €39.95.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Fleuril Renew & Repair Black & Fiber Wasmiddel - Donkere Was - 45 wasbeurten

Fleuril Renew & Repair Black & Fiber Wasmiddel – Donkere Was – 45 wasbeurten

Beste deal op: bol.com

Fleuril voor al het wasgoed

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten Fleuril wasmiddel? Je kunt het wasmiddel bestellen voor al het type kleding en ander textiel. Dus ben je op zoek naar een middel om witte, bonte of zwarte kleding te wassen? Of gaat het je om kleding die extra kwetsbaar is of waarvan je de vezels wilt herstellen? Wij laten je precies zien welk wasmiddel van Fleuril in de aanbieding is, zodat je dit voordelig online kunt bestellen.

 • Voor stralend witte kleding
  Was met de Renew 3D-formule van Fleuril bijvoorbeeld jouw witte kleding stralend schoon. Wit blijft wit. En sterker nog, het wit zal extra stralen en daarmee zorgen voor een geweldige outfit. Bovendien kun je dit wasmiddel gebruiken voor wit beddengoed.
 • Voor alle gekleurde was
  De gekleurde of bonte was wordt heel eenvoudig met de Renew 3D-formule van Fleuril. De kleuren blijven behouden, zullen niet vervagen en lopen bovendien niet in elkaar over. Zo kies je een middel waarmee je mooi schoon kunt wassen.
 • Voor diep zwarte kleding
  Gaat het om zwarte kleding, die je het liefst diep zwart zou houden? Het is belangrijk om daarvoor de speciale zwarte variant van Renew 3D van Fleuril te gebruiken. Zo weet je zeker dat het zwart ook echt zwart blijft.
 • Care & Condition voor extra zorg
  Alle kleding die een beetje extra zorg nodig heeft was je met Care & Condition. Het gaat om een formule met Repairzyme. Je hebt veel minder last van pluizen en pillen, om de kleding zo lang mogelijk mooi te houden.
 • Actief vezels herstellen
  Heb je het idee dat jouw kleding wel een beetje extra aandacht kan gebruiken? Zowel voor de witte, de gekleurde als de zwarte was kun je Fleuril Fiber bestellen. Daarmee herstel je de vezels actief, om ervoor te zorgen dat je kleding al binnen een paar wasbeurten herstelt.

Expert Tips voor het bebruik van Fleuril Wasmiddel

Om Fleuril wasmiddel effectief te gebruiken en de beste resultaten te behalen, volg deze praktische tips en richtlijnen:

 1. Juiste Dosering: Begin altijd met de aanbevolen dosering op de verpakking. Overdosering kan leiden tot verspilling van het product en extra kosten. Bij sterk vervuilde was of grotere ladingen kun je iets meer gebruiken, maar overdrijf niet.
 2. Wastemperaturen: Controleer het waslabel op je kledingstuk om de aanbevolen wastemperatuur te vinden. Fleuril is effectief bij verschillende temperaturen, maar gebruik hogere temperaturen voor hardnekkige vlekken.
 3. Vlekbehandeling: Voorbehandel verse vlekken voordat je het kledingstuk in de machine plaatst. Breng een kleine hoeveelheid onverdund Fleuril aan op de vlek en wrijf zachtjes. Laat het enkele minuten intrekken voordat je gaat wassen.
 4. Sorteren van Wasgoed: Sorteer je wasgoed op kleur en stofsoort. Was witte kleding gescheiden van gekleurde kleding om kleurvermenging te voorkomen. Was delicate stoffen zoals zijde apart.
 5. Onderhoud van de Wasmachine: Houd je wasmachine schoon door regelmatig een lege cyclus op hoge temperatuur te draaien met Fleuril om opgebouwde zeepresten te verwijderen.
 6. Gebruik van Wasverzachter: Fleuril bevat ingrediënten voor zachte kleding. Het gebruik van extra wasverzachter is meestal niet nodig en kan de prestaties verminderen.
 7. Waslabels Controleren: Lees altijd de wasinstructies op de kledinglabels om ervoor te zorgen dat je de juiste wastemperatuur en cyclus selecteert.

Vergelijking van Fleuril met andere wasmiddelmerken

Fleuril onderscheidt zich op verschillende manieren van andere wasmiddelmerken zoals Persil, Dreft en Ariel:

 1. Kleurbehoud: Fleuril staat bekend om zijn Renew 3D-formule die kleuren beschermt en behoudt, zelfs na herhaaldelijk wassen, wat het onderscheidt van veel concurrenten.
 2. Intensiteit: De speciale formule van Fleuril beschermt niet alleen kleuren, maar behoudt ook de intensiteit van stoffen, waardoor kleding er langer als nieuw uitziet.
 3. Milieuvriendelijkheid: Fleuril biedt biologisch afbreekbare formules en streeft naar duurzame verpakkingsoplossingen, wat het tot een milieuvriendelijke keuze maakt.
 4. Breed Assortiment: Fleuril heeft een uitgebreid productassortiment, waaronder varianten voor kleurbehoud, zwarte kleding en speciale zorgbehoeften zoals Care & Condition.
 5. Innovaties: Fleuril blijft innoveren om effectieve wasmiddelen te bieden, zoals de introductie van Renew 3D.

Fleuril is de ideale keuze voor wie waarde hecht aan kleurbehoud, intensiteit en milieuvriendelijkheid.

Milieuvriendelijkheid van Fleuril

Fleuril is toegewijd aan milieubewustzijn door:

 1. Biologisch Afbreekbare Formules: Fleuril biedt wasmiddelen met biologisch afbreekbare formules, wat betekent dat ze snel afbreken en minder schadelijk zijn voor het milieu.
 2. Duurzame Verpakkingsopties: Het merk onderzoekt voortdurend duurzame verpakkingsoplossingen om de ecologische voetafdruk te verminderen.
 3. Betrokkenheid bij Duurzaamheid: Fleuril is betrokken bij initiatieven om hun impact op het milieu te verminderen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor milieubewuste consumenten.

Wasmiddel in de aanbieding

Online is er eigenlijk altijd wel wasmiddel in de aanbieding.  Dat betekent dat je een lage prijs betaalt, om goedkoop Fleuril op de kop te tikken. Wij tonen je de acties en de kortingen. Zo profiteer je van de aanbiedingen, waarmee je goedkoop kiest voor een van de beste wasmiddelen.

Dat geldt voor het vloeibare wasmiddel en de verschillende varianten. Dus gaat het je om de witte was, de gekleurde was of de zwarte was? Geen zorgen, wij laten je precies zien hoe je die zo goedkoop mogelijk kunt wassen. Bekijk bijvoorbeeld de aanbiedingen voor Seepje, Dreft, Persil en Dettol.

Fleuril wasmiddel kopen

Je kunt online Fleuril wasmiddel of bijvoorbeeld waspods kopen. Wij laten je precies zien waar je dat kunt doen, natuurlijk voor een zo scherp mogelijke prijs. Op die manier bespaar je tot honderden euro’s per jaar, terwijl je wast met een goed wasmiddel. Het biedt de beste bescherming voor jouw kleding, ander textiel en de verschillende specifieke kleuren. Dankzij de aanbiedingen betaal je ondertussen niet te veel.

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken