Wasmiddel baby's

Wat is het beste wasmiddel voor baby’s? Je wilt natuurlijk zeker weten dat je wast met een middel dat geschikt is voor de kwetsbare of gevoelige huid van je kleine. In wasmiddelen kunnen allerlei stoffen zitten die de huid irriteren, vooral bij (pasgeboren) baby’s. Aan de andere kant is het wasmiddel voor baby’s vaak duur(der). Daarom tonen wij je de aanbiedingen, de acties en de kortingen. Zo kies je voordelig voor een wasmiddel dat speciaal geschikt is voor baby’s. Je betaalt daarvoor niet te veel, terwijl je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Filter

Toont alle 4 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 55%
Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel - Baby en Gevoelige Huid - Voordeelverpakking - 6 x 20 wasbeurten

Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel – Baby en Gevoelige Huid – Voordeelverpakking – 6 x 20 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €59.49.Huidige prijs is: €26.97.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel - Baby en Gevoelige Huid - Voordeelverpakking - 3 x 20 wasbeurten

Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel – Baby en Gevoelige Huid – Voordeelverpakking – 3 x 20 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
- 55%
Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel - Baby en Gevoelige Huid - Voordeelverpakking - 6 x 20 wasbeurten

Persil Sensitive Gel Vloeibaar Wasmiddel – Baby en Gevoelige Huid – Voordeelverpakking – 6 x 20 wasbeurten

Beste deal op: bol.com
Oorspronkelijke prijs was: €59.94.Huidige prijs is: €26.97.
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Persil Gel Sensitive - Vloeibaar Wasmiddel - Gevoelige Huid en Baby - Voordeelverpakking - 3 x 20 wasbeurten

Persil Gel Sensitive – Vloeibaar Wasmiddel – Gevoelige Huid en Baby – Voordeelverpakking – 3 x 20 wasbeurten

Beste deal op: bol.com

Wij laten je online zien welke neutrale wasmiddelen het best geschikt zijn. We delen de top 5 van producten, waarmee je speciaal de kleding en het textiel voor je baby kunt wassen. Daarmee was je effectief en stralend schoon, zonder dat je chemicaliën of andere stoffen gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor de kwetsbare of gevoelige huid. Zo maken we het je bij Beste-wasmiddel.nl graag makkelijk. Tip: bekijk ook de vlekkenverwijderaars die je eerst kunt gebruiken.

Voor de kwetsbare of gevoelige huid

De huid van baby’s is een stuk kwetsbaarder en gevoeliger dan die van de meeste volwassenen. Daarom zijn er speciale wasmiddelen voor baby’s. Wij tonen je daarvan de aanbiedingen, de acties en de kortingen.

Tip: heb je zelf een gevoelige of een kwetsbare huid? Dan is het een goed idee om voortaan hiermee te wassen. Dankzij de aanbiedingen betaal je daarvoor een scherpe prijs. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, die ondertussen niet te veel hoeft te kosten.

Top 5 wasmiddelen voor baby’s

Je bent vast benieuwd naar de top 5 wasmiddelen voor baby’s. Wij hebben de verschillende reviews en tests voor je doorgenomen. Daarnaast hebben we gekeken naar de producten die vaak in de aanbieding zijn. Zo bieden we je het beste van twee werelden. En betaal jij in ieder geval niet te veel:

1. Persil Sensitive

Persil Sensitive is goed geschikt als wasmiddel voor baby’s. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke zeep en amandelolie. Het product is op die manier niet schadelijk voor de kwetsbare of gevoelige huid. Sterker nog, het draagt bij aan een betere verzorging van de huid. Je baby zal geen last hebben van irritaties of allergische reacties. Je kunt dit wasmiddel voor baby’s gebruiken voor zowel de witte als de gekleurde was, net als voor de fijne was. Wat dat betreft kun je er eigenlijk al het textiel mee wassen. Houd de verschillende tinten en kleuren het liefst wel apart, om te voorkomen dat ze in elkaar overlopen.

2. Ariel Baby

Ook Ariel Baby is goed geschikt om de babykleertjes en ander textiel mee te wassen. Het is een zachte formule, die ervoor zorgt dat de babyhuid ook lekker zacht aan zal voelen. Uiteraard is het product dermatologisch getest en goed bevonden voor de gevoelige en kwetsbare huid. Bovendien zit er een voorbehandelingsdop bij, die je alvast in de trommel van de wasmachine kunt doen. Op die manier krijg je er moeilijke vlekken van bijvoorbeeld babyvoeding ook moeiteloos uit, terwijl het product heel zacht is voor de huid.

3. Le Chat Baby

Le Chat Baby is een wasmiddel voor baby’s dat is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en kinderartsen. Zij hebben bijgedragen aan een product dat speciaal bedoeld is voor de tere babyhuid. Dat betekent dat je daar goed mee kunt wassen, zonder je druk te maken over de invloed op de huid voor kleine kinderen. Aan de andere kant is het product effectief tegen vlekken. En niet onbelangrijk, het is regelmatig in de aanbieding. Zo weet je zeker dat je een lage prijs betaalt voor een wasmiddel van goede kwaliteit.

4. Nellie’s Baby Laundry

Nellie’s Baby Laundry is een product van een merk waarvan de oorsprong teruggaat naar Nellie, die in Canada woonde. Ze hield van het groen en van de natuur, dus baseerde daar haar waspoeder op. Inmiddels is het een bekender product aan het worden, ook al zijn we hier in Nederland nog niet zo mee bekend. Het is een natuurlijk en biologisch afbreekbaar wasmiddel. Dat maakt het product extra goed geschikt voor de tere babyhuid. Het wasmiddel is PH-neutraal en hypoallergeen.

5. Baby Reus

Ten slotte kun je Baby Reus gebruiken als een babywasmiddel. Het product is niet altijd meer even goed verkrijgbaar, dus daar moet je een beetje geluk mee hebben. Het product is vrij van parfum, dus daarom automatisch beter geschikt voor de gevoelige of kwetsbare huid. Bovendien wast het stralend schoon en was het in het verleden vaak in de aanbieding. Zo kun je voordelig wasmiddel voor baby’s kopen, waarmee je vervolgens heel fijntjes schoon kunt wassen.

Baby wasmiddel in de aanbieding

Zoek je naar baby wasmiddel in de aanbieding? Dat is precies waar we je graag mee helpen. Zo betaal je niet te veel voor het wasmiddel, dat speciaal geschikt is voor de kwetsbare en gevoelige huid.

Wij houden de acties, aanbiedingen en kortingen voor je in de gaten. Op die manier laten we je zien waar je voordelig wasmiddel voor baby’s kunt kopen. Zo kun je zonder zorgen de kleertjes en het andere textiel wassen, zonder dat je daarvoor te veel betaalt.

Wasmiddel voor baby’s kopen

Wil je wasmiddel voor baby’s kopen? We laten je met de online aanbiedingen precies zien waar je dat heel goedkoop doet. Zo maak je de beste keuze voor jouw kleine, én voor jouw portemonnee.

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken