Tomado TWM8001W – Wasmachine – 8 KG – Energielabel B – 1400 toeren – Startuitstel – Wit

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

De Tomado TWM8001W wasmachine heeft 8KG vulcapaciteit en 1400 toeren. Dankzij energieklasse B wast hij ontzettend zuinig. Deze wasmachine beschikt over 15 automatische wasprogramma’s, waaronder: intensief, fijne was en ECO. Ook heeft de wasmachine een kort 15 minuten programma waarmee je een kleine hoeveelheid wasgoed een snelle opfrisbeurt kunt geven. Door de resttijdindicatie ben je altijd op de hoogte hoe lang de wasmachine nog bezig is met het wassen van jouw kleding. Heb je de was in de wasmachine gestopt, maar wil je nog niet dat het programma start? De startuitstel functie zorgt ervoor dat jij tot 24u kunt kiezen wanneer het programma start.

Productvoordelen van de Tomado TWM8001W:
✔ Energieklasse B
✔ Vulgewicht: 8 KG
✔ 1400 toeren
✔ 15 wasprogramma’s
✔ Digitaal display met resttijdindicatie
✔ Hygiene Pro
✔ Aquastop
✔ Startuitstel
✔ 2 jaar garantie bij Tomado

15 wasprogramma’s
Stel simpel één van de vijftien wasprogramma’s in en kies daarna de temperatuurstand en centrifugeerkracht. Er zitten op deze wasmachine aanvullende opties voor jeans, sportkleding, wol, allergie en beddengoed. Zo voorziet deze wasmachine in alle wensen voor goed en degelijk wassen. Voor een snelle opfrisbeurt heeft deze wasmachine een korte 15 minuten programma.

1400 toeren
Het aantal toeren per minuut geeft aan hoe snel de wastrommel van de wasmachine ronddraait tijdens het centrifugeren. Een 1400 toeren wasmachine draait elke minuut wel 1400 keer rond, ofwel bijna 23 keer per seconde. Als het wasgoed droger uit de trommel komt, hoeft je droger minder hard te werken. Je wasgoed is dan sneller droog en je droger gebruikt minder energie. Ook aan de waslijn is de was eerder droog wanneer je het eerst met een hoog toerental hebt gecentrifugeerd.

8 kilogram vulgewicht
Voor huishoudens van gemiddeld 2 tot 4 personen, is het aan te raden om een Tomado wasmachine te kiezen met een vulgewicht van 8 kilogram. Wordt er vaak een was gedraaid, of is het gezin groter dan 4 personen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een laadvermogen van 9 kilogram.

Antibacteriële deurrubber
Het antibacteriële deurrubber beschermt jou en je was tegen bacteriën en schimmels. Dankzij de sterilisatie van 99% worden bijna alle schadelijke bacteriën gedood.

Door cleaning system
Deze functie is een extra spoeling die vanuit de deur komt. Dankzij het Door cleaning system blijven er geen zeepresten op de was zitten en wordt de binnenkant van de deur afgespoeld. Dit zorgt voor een schonere wasmachine en betere wasresultaten. Deze functie is actief tijdens alle wasprogramma’s.

Beladingsherkenning
De Tomado wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Inverter technologie
De wasmachine beschikt over een inverter motor. Door de sterke magneten in deze motor is er minder wrijving. Hierdoor is de wasmachine energiezuiniger, stiller en krachtiger. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er minder energie verbruikt en gaat de wasmachine langer mee. Het grootste voordeel van een inverter motor is dat hij onbalansherkenning heeft. Mocht er te weinig of te veel was in de trommel zitten dan meldt de wasmachine dat.

Uitgesteld wassen
Wil je nog even wachten met het draaien van de was? Het is dan mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op elk gewenst moment het wasprogramma laten starten.

Hygiene Pro
Deze wasmachine is voorzien van Hygiene Pro technologie. Het grootste voordeel hiervan is dat je wasmachine altijd schoon blijft. Hierdoor gaat de wasmachine langer mee. Je hoeft niet meer te denken aan het schoonmaken van de wasmachine, dit gebeurt vanzelf. Ook is de wasmachine milieuvriendelijk, je hoeft namelijk geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken om de wasmachine te reinigen. Wasmachines zonder Hygiene Pro moeten regelmatig een extra was draaien op 90 graden met chemische schoonmaakmiddelen om de trommel te reinigen. Dit is dankzij Hygiene Pro verleden tijd. Kies een wasprogramma met Hygiene Pro en de wasmachine wordt net als jouw was automatisch grondig gereinigd. De wasprogramma’s met Hygiene Pro zijn te herkennen aan de rode markering rond de draaiknop.

Kort programma: 15 minuten
Heb je niet veel tijd en wil je snel een wasje draaien? Kies voor het korte wasprogramma om in circa 15 minuten schone was te hebben. Als je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kan je goed voor het 15 min. kort programma kiezen.

Nieuwe energielabel
Het energielabel voor wasmachines hebben vanwege nieuwe richtlijnen in maart 2021 een nieuw jasje. Energieklassen A+, A++ en A+++ worden niet meer gebruikt waardoor de meest zuinige energieklasse A is, zonder plusje. Op het nieuwe energielabel vindt je de letters A t/m G. Hierbij is G het minst zuinig en A het meest zuinig. Ook is er een nieuwe meetmethode waarmee de energieklasse wordt bepaald. Daardoor is de oude energieklasse niet zomaar in een nieuwe om te zetten; alle apparaten worden opnieuw gemeten. Met de nieuwe energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken en wordt jouw keuze inzichtelijker gemaakt.

Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Tomado TWM8001W – Wasmachine – 8 KG – Energielabel B – 1400 toeren – Startuitstel – Wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken