Siemens WM6HXM71NL – iQ700 – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Met het AntiVlekken programma van de Siemens WM6HXM71NL wasmachine, verwijder je nu gericht de vier meest voorkomende vlekken. Met varioSpeed zorg je dat sommige programma’s sneller klaar zijn en met het SpeedPack XL was je in 30 of 15 minuten schoon. De WaveDrum zorgt ervoor dat kleding tot een minimum slijt en vlekken beter worden verwijderd. Was vergeten? voeg dit gemakkelijk toe dankzij de bijvulfunctie. Voor nog meer gemak, kan je de wasmachine bedienen via de app HomeConnect op je smartphone.

Voordelen

  • varioSpeed, tot 65% sneller
  • Home Connect, bediening via app
  • Was toevoegen tijdens het programma

Nadelen

  • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering

Bedienen via de app op je telefoon.
Deze Siemens wasmachine is te bedienen via de Home Connect-app op je telefoon. Waar je ook bent, je beschikt altijd over informatie over de wasmachine. Selecteer op afstand het juist programma en start het droogproces wanneer je wil. Bekijk instellingen of ontvang een melding zodra het programma klaar is. Dit betekent meer gebruiksgemak.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen
Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
WaterPerfect Plus, minimaal waterverbruik
Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.
WaveTrommel, betere zorg voor je kleding
De WaveTrommel trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
Trommelreinigingsprogramma
De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
Was toevoegen tijdens het programma
Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
AquaStop, extra beveiliging
De aquaStop bied nog meer beveiliging en voorkomt waterschade. Lekt er iets uit de machine? of is er iets met de slang? dan wordt het water gestopt door deze beveiliging. Zo heb je nooit meer wateroverlast vanuit de wasmachine.

Kenmerken van de Siemens WM6HXM71NL

  • SpeedPack XL – Home Connect app – Anti Vlekken systeem – Anti-kreuk – Bijvulfunctie – LED display – PowerSpeed – Trommelverlichting – waveTrommel – Trommelreiniging – iQdrive motor – 10 jaar garantie op de motor – antiVibration – waterPerfect Plus – aquaStop – Kinderbeveiliging – Signaal einde programma – EasyClean lade – Hygiëne programma

Programma’s en functies op de Siemens wasmachine

  • Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
  • Speciale programma’s: Hygiëne, Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Overhemden / Blouses, Outdoor, Afpompen/Centrifugeren, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30’/15′
  • TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, Extra water, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Siemens WM6HXM71NL – iQ700 – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken