Siemens WM14N075NL – iQ300 – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Met deze Siemens WM14N075NL wasmachine kan je tot 65% sneller wassen door de varioSpeed functie. De wasmachine werkt stiller dankzij de iQdrive motor en de antiVibration-wand, die de wasmachine ook stabieler houdt. Door de sensoren van het WaterPerfectPlus systeem wordt de hoeveelheid water beperkt, wat ook energiezuiniger is. Ben je was vergeten? voeg dit dan toe door middel van de bijvulfunctie

Voordelen

  • varioSpeed
  • iQdrive
  • WaterPerfect Plus

Nadelen

  • Niet te bedienen via een app op je smartphone

iQdrive, stiller en energiezuiniger
De wasmachine is dankzij de iQdrive-motor een stuk stiller en energiezuiniger. Door het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving, waardoor de motor niet slijt door wrijving en het dus stiller en energiezuiniger is. Op deze iQdrive-motor zit een garantie van 10 jaar.
varioSpeed, tot 65% sneller wassen
Heb je snel schone was nodig? Het varioSpeed programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
Was toevoegen tijdens het programma
Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingen
Dit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
WaterPerfect Plus, zo min mogelijk waterverbruik
Door het slimme waterPefect Plus-systeem wordt er minimaal water gebruikt. Dit systeem meet met sensoren het gewicht van je was en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is. Was met een perfect resultaat met zo min mogelijk water.

Programma’s

  • Katoen – Katoen Intensief – Eco 40-60 – Katoen voorwas – Kreukherstellend – Snel + Mix – Fijne was / zijde – Wol – Spoelen – Centrifugeren/afpompen
  • Optie: varioSpeed, tot 65% sneller

Hoogtepunten van de Siemens WM14N075NL

  • varioSpeed – iQdrive motor + 10 jaar garantie op de motor – Bijvulfunctie – WaterPerfect Plus – Kinderbeveiliging -AntiVibration wand – SpeedPack M – Schuimherkenning, detecteert overdosering
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Siemens WM14N075NL – iQ300 – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken