mini wasmachine – camping wasmachine – kleine wasmachine – mini wasmachine met centrifuge – camping wasmachine centrifuge – centrifuge voor wasgoed – in emmer of teil plaatsen voor gebruik

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Deze handige centrifuge is de ideale mini wasmachine voor uw kleine wasjes. Deze centrifuge is makkelijk mee te nemen en kunt u overal gebruiken. Er hoeft weinig water en stroom voor gebruikt te worden dus het is tevens een energiezuinig en duurzaam product.

Dit product kan met name van belang zijn wanneer het ingezet wordt voor kleine wasjes. U heeft nog een paar onderbroeken, een t-shirt of wat vaatdoekjes liggen, dan kunt u deze snel en eenvoudig reinigen. Daarnaast kan dit product handig zijn wanneer u gaat kamperen. U heeft alleen stroom, water en een emmer nodig en dan kunt u uw kleine wasjes overal draaien met dit product.

De werking van dit product is vrij eenvoudig. U pakt een emmer en plakt de centrifuge aan de onderkant of tegen de zijkant aan. Deze is makkelijk te bevestigen door de sterke zuignoppen. Vervolgens plaats u de stekker in het stopcontact en het programma van de centrifuge wordt automatisch opgestart. Vul de emmer met water en voeg hier wasmiddel of waspoeder bij. Vervolgens kunt u uw vuile was in de emmer doen. Het programma duurt 30 min en daarna wordt deze automatisch afgesloten en kunt u de stekker eruit halen.

LET OP: dit product alleen gebruiken voor kleine lichte was zoals ondergoed, sokken en T-shirts GEEN zware producten zoals jeans, handoeken en hoodies. (emmer niet inbegrepen)

Categorieën: ,

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “mini wasmachine – camping wasmachine – kleine wasmachine – mini wasmachine met centrifuge – camping wasmachine centrifuge – centrifuge voor wasgoed – in emmer of teil plaatsen voor gebruik”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken