Bosch WGG244A7NL – Serie 6 – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Was met de Bosch WGG244A7NL wasmachine extra hygiënisch door het HygienePlus programma. Heb je liever een snelle was? Gebruik dan de SpeedPerfect functie die programma’s tot 65% sneller laat draaien met het zelfde resultaat. De ActiveWater technologie zorgt ervoor dat er een minimale hoeveelheid water wordt gebruikt en de WaveDrum zorgt voor minder slijtage. Verwijder specifieke vlekken met het AntiVlekken systeem en wil je de trommel reinigen? gebruik dan de trommelreinigingsfunctie.

Voordelen

  • i-DOS automatische wasmiddeldosering
  • Zeer energiezuinig met label A
  • HygiënePlus voor extra hygiëne

Nadelen

  • Beschikt niet over een anti-kreuk fase

i-DOS, automatische wasmiddeldosering
Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen
Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
speedPerfect, tot 65% sneller wassen
Heb je snel schone was nodig? Het speedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
HygiënePlus, voor extra hygiëne
Het HygiënePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.
Trommelreinigingsprogramma
De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
ActiveWater, minimaal waterverbruik
Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.

Kenmerken van de Bosch WGG244A7NL

  • i-DOS – Anti Vlekken systeem – SpeedPerfect – TouchControl met LED – Bijvulfunctie – HygiënePlus – Trommelverlichting – Trommelreiniging met herinneringsfunctie – varioTrommel – AntiVibration wand – ActiveWater Plus – 10 jaar garantie op de motor – EcoSilence drive – AquaSensor – AquaStop – softDial – Kinderbeveiliging

Programma’s en functies

  • Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
  • Speciale programma’s: Auto fijn, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Jeans / Donkere was, Afpompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min., Hygiëne Plus
  • Anti Vlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma’s (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras), toepasbaar op de standaard programma’s
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Bosch WGG244A7NL – Serie 6 – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken