Bosch WAX32ME2FG – Serie 8 – Wasmachine – Display NL/FR

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Met de Bosch WAX32ME2FG wasmachine, verwijder je de vier meest voorkomende vlekken dankzij het AntiVlekken programma. Liever wat sneller wassen? kies dan voor de optie SpeedPerfect of het extral snel 15/30 programma. De varioDrum zorgt ervoor dat slijtage tot een minimum wordt beperkt en vlekken sneller worden verwijdert. Is de trommel vies? reinig het op hete temperaturen met het reinigingsprogramma. Overbodig waterverbruik is verleden tijd dankzij ActiveWaterPlus en ben je was vergeten? voeg dit gemakkelijk toe dankzij de bijvulfunctie.

Voordelen

  • Intensive Plus, extra reiniging
  • SpeedPerfect, tot 65% sneller
  • Trommelreiniging met herinneringsfunctie

Nadelen

  • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering

VarioDrum, meer bescherming voor je was
Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijderd.
AntiVlekken, gericht vlekken verwijderen
Deze wasmachine beschikt over een AntiVlekken programma. Dit programma verwijdert gericht de vier meest voorkomende vlekken. Dit zijn boter/slaolie, bloed, rode wijn en grasvlekken. De temperatuur en trommelbeweging wordt aangepast aan het soort vlek, voor een betere reiniging.
Trommelreinigingsprogramma
De wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen
Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma’s. Handig als je minder tijd hebt.
ActiveWater Plus, minimaal waterverbruik
Met de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
4D-Wash, voor een beter resultaat
Het 4D-Wash programma is een programma die efficiënt en zuinig werkt. Door de kracht ontstaat er een tunnel in de trommel, waar het water en wasmiddel krachtig in de vezels van de kleding wordt gespoten. Dit allemaal voor een nog beter resultaat.

Kenmerken van de Bosch WAX32ME2FG

  • Anti Vlekken systeem – 4D wash systeem – EcoSilence drive – 10 jaar garantie op de motor – SpeedPerfect – Intensive Plus – varioTrommel – ActiveWater Plus – Bijvulfunctie – Trommelreinigingsfunctie – AntiVbiration wand – Eindtijduitstel – Hygiëne Plus programma – TouchControl toetsen – Trommelverlichting – EasyClean lade – Kinderbeveiliging

Programma’s en functies op de Bosch wasmachine

  • Standaard programma’s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
  • Speciale programma’s: Trommel reiniging met geheugenfunctie, Overhemden, Jeans / Donkere was, Afpompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min., Hygiëne Plus
  • TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Aan/uit, Klaar in, Vlekkenautomaat, Intensive Plus, Extra spoelen, Remote Start, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Voorwas, Toerentalkeuze/Spoelstop
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Bosch WAX32ME2FG – Serie 8 – Wasmachine – Display NL/FR”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken