Amica AWD6089 – Wasmachine 8 Kg – 1400 t/min – 23 progr. – Optidose

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Amica wasmachines

Gegarandeerde kwaliteit

Zuiver als een fluitje van een cent – dit is hoe kleding eruit moet zien nadat ze uit de wasmachine zijn gehaald. De oplossingen van Amica zorgen voor de best mogelijke wasresultaten.

Amica wasmachines maken wassen eenvoudigWasmachines voor elk huishouden

Amica wasmachines bieden tal van innovatieve functies om het wassen meer ontspannen, eenvoudiger en perfect op uw behoeften af ​​te stemmen.

Wasmachines voor elk huishouden
Elke consument van huishoudelijke apparaten is geïnteresseerd in drie aspecten: prijs, afmetingen en functies, terwijl de afmetingen en functionaliteit vooral een antwoord zijn op de behoeften van gebruikers.
Een wasmachine die nog meer kan
We hebben ervoor gezorgd dat Amica wasmachines een aantal handige functionaliteiten hebben die het dagelijks gebruik van de apparatuur vergemakkelijken. Onze prioriteit was ook om het mogelijk te maken om schone en frisse was uit de machine te halen. Een van de interessante opties is SteamPower Pro – het zorgt voor hygiënische reinheid van kleding dankzij de sterke stoom die tijdens het programma wordt gegenereerd. De kleding is op zijn beurt niet alleen fris, maar ook vrij van bacteriën en virussen dankzij UV Hygiene Technology.
UV-hygiënetechnologie
Is hygiëne in huis enorm belangrijk voor je? Dankzij de innovatieve UV-hygiënetechnologie verwijderen we nu 99,99% van de gevaarlijke virussen en 96,2% van de bacteriën uit onze kleding. Het steriliseren van wasgoed met ultraviolette stralen is een uiterst effectieve en veilige oplossing – UV-stralen ontsnappen nooit buiten de trommel.
SteamPower Pro
De stoom die aan het begin van de wascyclus wordt gegenereerd, garandeert perfect schone, volledig gedesinfecteerde kleding. Onderzoek heeft bevestigd dat de stoom die vrijkomt tijdens het wassen in Amica* wasmachines tot 99,99% van de virussen en 97% van de bacteriën doodt, waardoor kleding, beddengoed en andere stoffen steriel schoon zijn. De stoom die aan het Easy Iron-programma wordt toegevoegd, wordt ook gegenereerd vóór het laatste centrifugeren en door de weefselvezels te penetreren, worden ze losgemaakt. Zo vermindert het kreuken en wordt strijken gemakkelijker.
* Onderzoek uitgevoerd door BBH Biotech van het Poznań Science and Technology Park van de Adam Mickiewicz University Foundation in laboratoriumomstandigheden waarbij de volgende resultaten werden bereikt na gebruik van SteamPower PRO: Vermindering van het aantal bacteriecellen dat kan worden gereproduceerd tot 97% . * Onderzoek uitgevoerd op het Cotton 60 graden programma met gebruik van stoom volgens het algoritme van het programma met deelname van micro-organismen uit de E.coli groep. Vermindering van het aantal virale micro-organismen tot 99,99%. * Tests uitgevoerd op het Cotton 90 graden-programma met gebruik van stoom in overeenstemming met het programma-algoritme met deelname van geïnactiveerd influenzavirus tot 99,99%.

EcoBar
Dankzij de indicator van het elektriciteits- en waterverbruik, kunt u het verbruik van het geselecteerde programma aflezen, zodat u de wasparameters kunt kiezen op basis van uw voorkeuren. Volledige kennis = optimale keuze, zuinigheid en zorg voor het milieu!

Anti-mijt Programma
Effectieve verwijdering van mijten uit beddengoed, dekens en kleding dankzij hte gebruik vans toom, UV-licht, temperatuur en het speciale ontwerp van de wasmachinetrommel.

LogicDrive 3.0-engine
Innovatieve borstelloze LogicDrive 3.0 motor. dankzij het gebruik van de nieuwste technologie kunt u zelfs bij korte programma’s een zeer goede wasefficiëntie bereiken. Bovendien garandeert de motor de hoogste energieklasse en draagt ​​zo bij aan een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, zorgt voor een langere levensduur van het apparaat en een stille werking.

GEBRUIKSGEMAK
– 23 programma’s
– Optidose
– Programma’s :

 • express 15 min,
 • anti-allergie programma,
 • PRO hygiëne,
 • Diervriendelijk,
 • SteamPower Pro,
 • Anti-bacteriële UV-technologie,
 • anti-mijt,
 • voorwas,
 • eco,
 • trommelreiniging,
 • sporttextiel,
 • babyverzorging ,
 • niveau vervuiling
 • Temperatuur: 20°C tot 90°C
 • Automatische variabele capaciteit
 • Uitgestelde start: 1-24u
 • Vertraagd einde

– Beeldscherm: LED-scherm
– Trommel: Roestvrij staal
– Trommelinhoud: 53,6 L
– De deur aan de voorkant legen
– Omkeerbare deur
– Esthetiek deur: gerookt transparant venster
– BLDC motor

VEILIGHEDEN
– Deuropening
– Kinderslot
– Anti-mors
– Anti-schuim
– Balans-controlesysteem

PRESTATIES
– Energieklasse: B
– Droog-efficiëntie: B
– Energieverbruik : 55 kWh /100 cycli
– Waterverbruik : 48 L / cyclus
– Geluidsniveau bij centrifugeren : 76 dB
– Geluidsklasse : B

LOGISTIEKE GEGEVENS
– Afmetingen met verpakking : HxBxD: 88,5 x 65 x 60 cm
– Netto afmetingen van het product: HxBxD: 85 x 59,5 x 56,5 cm
– Brutogewicht met verpakking: 71 kg
– Netto productgewicht: 68 kg

Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Amica AWD6089 – Wasmachine 8 Kg – 1400 t/min – 23 progr. – Optidose”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken