AEG L8FE8KGS – 8000 serie – ÖKOMix – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

De AEG L8FE8KGS wasmachine beschikt over een vulcapaciteit voor 8 kg wasgoed. Kreukels en geurtjes worden verminderd door middel van het stoomprogramma ProSteam en de ProSense technologie weegt het wasgoed en past daar het waterniveau en de tijd op aan voor het beste resultaat. De ProTex trommel gaat zorgzaam om met je wasgoed en via de ECO-en TimeSave opties bespaar je energie en tijd tijdens het wassen. Is de trommel vies? gebruik dan het MachineClean programma om het te reinigen. Wil je nog sneller wassen? gebruik dan ÖKOPower die een gemengde lading in 59 minuten wast.

Voordelen

 • ProSense, beladingssensor
 • Startuitstel
 • ProSteam, stoomprogramma’s

Nadelen

 • Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering

Starttijduitstel, uitstellen van het programma
Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
ProSense, water en energiebesparend
Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProSteam, minder kreukels minder strijken
Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
Extra bescherming met ÖKOMix
Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
Wassen binnen een uur
Dankzij het ÖKOPower programma, zorg je ervoor dat je was snel klaar is. In 59 minuten is het programma afgelopen en heb je een perfect resultaat met minder energieverbruik. Handig als je snel schone kleding nodig hebt.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen
Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.

Kenmerken van de AEG L8FE8KGS

 • Startuitstel – ÖKOPower – ÖKOMix – Groot display – ÖKOInverter – ProSense – Stoomprogramma’s – AquaControl – ART snelbevochtigingstechniek – DirectSpray – Zijde programma – Kinderbeveiliging – Anti-Allergie – machineCare – PlusSteam

Programma’s en functies op de AEG wasmachine

 • Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, Steam, OKOPower, 20min 3Kg, Outdoor, Machine Clean, Anti-Allergie
 • Optie extra spoelen & optie vlekken behandelen
 • Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert
 • Tijdbesparende opties
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “AEG L8FE8KGS – 8000 serie – ÖKOMix – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken