AEG L6TBN62K – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

De AEG L6TBN62K is een bovenlader wasmachine, die beschikt over programma’s met onder andere; Synthetica, Delicaat en een Jeans programma. De beladingssensoren van ProSense meten de hoeveelheid was en past daar de optimale tijd en het water-en energieverbruik op aan voor het beste resultaat. Wil je een programma later starten? gebruik dan de startuitstel. De klep van de bovenlader heeft een SoftOpen-systeem, die zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting.

Voordelen

  • Startuitstel
  • Beladingssensoren van ProSense
  • SoftOpen-systeem

Nadelen

  • Beschikt over een kleine trommel met een vulcapaciteit van 6 kg

ProSense, water en energiebesparend
Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma
Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Bespaar energie en tijd
De wasmachine van AEG beschikt over een aantal eco-programma’s, die energiebesparend werken. Met Eco TimeSave bespaar je ook nog eens tijd. Deze programma’s zijn te combineren, waardoor je sneller en energiezuiniger kan wassen.
SoftOpen systeem
De bovenlader is ontworpen met een SoftOpen-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de klep van de wasmachine een zachte sluiting heeft, waardoor je het veilig met één hand kan bedienen. Dit systeem werkt dus veiliger, maar ook een stukje stiller.

Kenmerken van de AEG L6TBN62K

  • ProSense technologie – Eco TimeSave programma’s – Startuitstel – SoftOpen-systeem – Bovenlader – Woolmark Blue gecertificeerd – Automatische trommel positionering – Overloopbeveiliging – AquaControl

Functies en programma’s op de AEG wasmachine

  • Wasprogramma’s: Aan/Uit, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Easy Iron, Delicates, WoolSilk, Duvet, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Kort intensief, Jeans, Cotton 20, Sport, 20min 3Kg
  • Eco TimeSave optie
  • Startuitstel
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “AEG L6TBN62K – 6000 serie – ProSense – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken