AEG L6FBN9ECO – 6000 serie – ProSense – Wasmachine

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Met deze AEG L6FBN9ECO wasmachine kan je maximaal 9 kg wasgoed kwijt in de trommel. Daarbij wordt je kleding goed verzorgd door ProTex trommel, die voorzichtig omgaat met kleding. De ProSense technologie zorgt ervoor dat met de juiste hoeveelheid was de juiste instellingen worden gekozen voor een beter resultaat en minder slijtage. Wil je later je programma starten? kies dan voor de startuistel. Voor extra hygiëne is er ook nog een Anti-Allergy Vapour programma.

Voordelen

 • Anti-Allergy programma
 • ProSense, beladingssensor
 • Startuitstel

Nadelen

 • beschikt niet over een trommelreinigingsprogramma

ProSense, water en energiebesparend
Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
ProTex, beschermen van de kleding
De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen
Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma
Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging
Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.

Kenmerken van de AEG L6FBN9ECO

 • ProSense – Vulcapaciteit van 9 kg – ÖKOInverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – Anti-Allergy Vapour – AquaStop – ProTex trommel – Grote deuropening – Overloopbeveiliging – AquaControl – Woolmark Blue – Sensorgeregelde waterdosering – Kinderbeveiliging

Programma’s en functies op de AEG wasmachine

 • Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, 20min 3Kg, Cotton 20, Duvet, Anti Allergy Vapour, Centrifugeren/Pompen
 • Optie extra spoelen & optie vlekken behandelen
 • Zijde programma dat uw zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.
 • Overige functies: Aan/uit, Temp selectie, Start/Pauze, Tijdbesparing, Startuitstel
Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “AEG L6FBN9ECO – 6000 serie – ProSense – Wasmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken