Whirlpool Indesit Ontkalker Wasmachine & Vaatwasser 484000008416 DES103 – Verwijdert Kalk – Betere Prestaties Wasmachine/Vaatwasser – 250 Gram

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Wil je ook kunnen een schone vaat en schone kleren en daarnaast ook dat je vaatwasser of wasmachine zo lang mogelijk mee gaat? Dan is het belangrijk om regelmatig je vaatwasser/wasmachine te ontkalken. Door je machine regelmatig te ontkalken heeft je machine de beste prestaties en wordt de levensduur van je apparaat verlengd. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Plus- en minpunten

+ Schone vaat en was

+ Bescherm je machine

+ Verwijdert kalk

+ Chloor wordt weg gefilterd

Voor het wassen van de vaat of kleren wordt er water gebruikt. In water zit kalk wat in de loop van tijd kan afzetten op onderdelen van je vaatwasser of wasmachine. Wanneer dit ophoopt dan kan dit de werking van je machine beïnvloeden en zelfs je machine kapot maken.

Weten waarom de ontkalker een bestseller is?

Betere prestaties – Hoe minder kalk hoe beter de machines werken

Verleng de levensduur van je wasmachine/vaatwasser – Kalk in het water is schadelijk voor je machines. De kalk gaat in je leidingen zitten en hoopt op, wanneer dit te veel wordt dan gaat de machine verstoppen en kapot.

Filtert ijzer– De ontkalker zorgt ervoor dat ijzer niet in het water komt.

Verwijderd bacteriën – Naast het ontkalken zorgt de ontkalker ervoor dat alle bacteriën uit het water verwijderd worden. Hierdoor worden de prestaties van de machine nog beter.

 

Ruime ervaring in ontkalkers!

Wij werken al geruime tijd met ontkalkers en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan de kwaliteit van een ontkalkers moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de beste ontkalkers. Mocht u een vraag hebben, neem dan contact op met onze product specialisten.

Eigenschappen:

  • Verbetert de prestaties
  • Vermindert kalk
  • Verbetert de prestaties van de machine
  • Verlengt de levensduur van de machine

 

Wat zit er in het pakket?

Ontkalker

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Whirlpool Indesit Ontkalker Wasmachine & Vaatwasser 484000008416 DES103 – Verwijdert Kalk – Betere Prestaties Wasmachine/Vaatwasser – 250 Gram”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken