HG tegen stinkende wasmachines – 550gr – verwijdert aanslag en vuil in de afvoerleidingen – voor 5 behandelingen

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

HG tegen stinkende wasmachines laat de wasmachine weer snel fris ruiken
HG tegen stinkende wasmachines laat de wasmachine weer heerlijk fris ruiken. De reiniger verwijdert aanslag en vuil in de afvoerleidingen. Wasmachines kunnen minder fris ruiken of zelfs gaan stinken door aanslag van vuil en resten van het (vloeibare) wasmiddel in de afvoerleidingen, filters en rubbers. HG tegen stinkende wasmachines reinigt de hele wasmachine zeer effectief en zorgt zo voor een schone en weer heerlijk fris ruikende wasmachine.

  • Voor een schone en fris ruikende wasmachine
  • Verwijdert aanslag en vuil in de afvoerleidingen
  • Goed voor 5 behandelingen

Gebruik HG tegen stinkende wasmachines
Zorg ervoor dat de wasmachine geen wasgoed bevat. Vul het hoofdwasmiddelbakje met 1 deel van de HG tegen stinkende wasmachines. Geen extra wasmiddel toevoegen. Stel het programma in op de stand voor bonte was bij 60°C, zonder voorwas. Zet vervolgens de wasmachine aan en laat het programma zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, geheel doorlopen. Herhalingsadvies: 1 x per 4 weken, of vaker indien gewenst.

HG Doet wat het belooft!
HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “HG tegen stinkende wasmachines – 550gr – verwijdert aanslag en vuil in de afvoerleidingen – voor 5 behandelingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken