HG onderhoudsmonteur – 2 x 100 ml – verhelpt en voorkomt storingen – voor een langere levensduur van de vaatwasser en wasmachine – biologisch afbreekbaar

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines voor een langere levensduur van uw vaatwasser en wasmachine
HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines voorkomt en verhelpt storingen in een wasmachine en vaatwasser. In eerste instantie lijken was- en vaatwasmachines schoon, maar dat zijn ze niet. Bij elke wasbeurt worden cruciale onderdelen vervuild door aanslag van kalk, zeep en vuil, waardoor er problemen met de machine ontstaan of deze zelfs defect raakt. HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines voorkomt vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en andere moeilijk bereikbare onderdelen.

  • Verhelpt en voorkomt storingen
  • Verwijdert vuil, geur en lichte kalk
  • Werkt op de filter, pijpen, vlotters en leidingen
  • Bij regelmatig gebruik heeft het apparaat een langere levensduur
  • Biologisch afbreekbaar

Wanneer de onderdelen niet worden gereinigd ontstaan ongemerkt problemen, zoals een niet schone was of vaat, een wasprogramma dat langer duurt, een machine die niet goed verwarmt of blijft afpompen of een defect verwarmingselement. Uiteindelijk slijten de onderdelen door deze aanslag, waardoor storingen ontstaan. HG onderhoudsmonteur kan dit voorkomen doordat het deze onderdelen eenvoudig reinigt. Het product zorgt ervoor dat de afdichtingsrubbers elastisch en waterbestending blijven, waardoor er geen lekkage, storing en kortsluiting ontstaat.

Gebruik HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines
Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is en vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur. Start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. Bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

HG Doet wat het belooft!
HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “HG onderhoudsmonteur – 2 x 100 ml – verhelpt en voorkomt storingen – voor een langere levensduur van de vaatwasser en wasmachine – biologisch afbreekbaar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken