Vloerdweil

Je wilt een vloerdweil kopen en daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Daarom delen we online de beste aanbiedingen. Zo weet jij zeker dat je de laagste prijs betaalt, dankzij kortingen, deals en acties die we online voor je verzamelen.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

Hier op Beste-wasmiddel.nl verzamelen we alle deals, dus voor vloerdweilen en voor wasmiddel aanbiedingen. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties voor je toe. Staat er op dit moment geen aanbieding voor je bij? Probeer het binnenkort nog eens. Dan weet je zeker dat je nooit meer te veel betaalt.

Vloerdweil voor het snel en grondig schoonmaken van alle vloeren.

Vloeidweilen hebben een revolutie teweeggebracht in het huishouden. Voorbij zijn de dagen dat je moeizaam de vloer dweilde met een schrobborstel en een pick-up. Ook het uitwringen van de poetsdoek behoort tot het verleden.

Welke vloerdweilen zijn er?

Bij klassieke moppen heb je de keuze tussen vlakmoppen en roterende moppen. Beide systemen zijn ook als set verkrijgbaar in de online winkel. Behalve de mop worden een emmer en een mop-pers in elke set meegeleverd, zodat je de mop niet meer hoeft aan te raken. Het Swiffer systeem volgt een ander concept: de dweilen worden na het schoonmaken weggegooid. Een stoomreiniger belooft nog meer comfort en hygiëne bij het dweilen.

Welke voordelen bieden vloermoppen?

Dweilsystemen hebben verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele reiniging met een schrobborstel en dweil. Het belangrijkste is dat je met een complete set met mop-pers de dweil gewoon kunt uitwringen zonder hem aan te raken. Een ander voordeel is dat je de mop veel droger kunt krijgen met de pers, zodat dit systeem zelfs geschikt is voor kwetsbare vloeren zoals laminaat. Door zijn platte vorm kan de vloermop gemakkelijk onder meubels komen en de vloer tot in de laatste hoek schoonmaken. Kies je een systeem met een telescopische stok, dan kun je hem op je hoogte instellen en de vloer dweilen zonder rugpijn.

Welke vloerdweil moet ik kopen?

Welk vloerdweil voor jou geschikt is, hangt vooral af van de oppervlakte die je wilt schoonmaken.

 • De vlakmop met instelbare werkbreedte is bijzonder geschikt voor grote oppervlakken.
 • Kleine kamers, hoeken en trappen kunnen grondiger schoongemaakt worden met een mop.
 • Het wegwerpsysteem toont ook zijn sterke kanten op kleine oppervlakten. Het is hier praktisch dat je verschillende doeken kunt kopen voor verschillende vloerbedekkingen.
 • Een stoomreiniger kan zowel op harde vloeren als op tapijten en stoffering gebruikt worden. De stoom reinigt hygiënisch schoon zonder schoonmaakmiddelen. Je hebt echter een stroomaansluiting nodig. Een stoomreiniger is een verstandige investering, vooral voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Welke hoezen zijn er voor vloermoppen?

In de online winkel kun je voor elk dweilsysteem geschikte overtrekken krijgen. Behalve de standaard hoezen kun je ook hoezen voor speciale toepassingen krijgen. Er zijn bijvoorbeeld overtrekken voor extra vochtige reiniging, die bijzonder geschikt zijn voor tegels en stenen vloeren. Voor parket en laminaat raden we aan een speciaal voor deze vloeren ontworpen bekleding te gebruiken, want die wordt gekenmerkt door een zeer goede waterabsorptie. Als je het Swiffer systeem kiest, heb je de keuze tussen vochtige en droge doeken. Er zijn ook hoezen voor Swiffer die ontwikkeld zijn voor parket en hout. Bovendien zijn mopovertrekken met microvezels of speciale dweilen ook geschikt om onder moeilijk bereikbare meubels af te stoffen.

Hoe maak ik mijn vloer goed schoon?

We raden je aan eerst stof en grof vuil op te nemen met een bezem of een stofzuiger. Veeg dan onmiddellijk de harde vloerbedekking schoon. Laminaat en tegels moeten zo regelmatig mogelijk schoongemaakt worden. Dit geldt niet voor parket, houten vloeren en andere natuurlijke vloerbedekkingen: Ze moeten echt alleen vochtig gedweild worden als dat nodig is. Werk naar de deur toe en laat de vloer goed drogen na het schoonmaken. Als je de ramen openzet, droogt de vloer sneller. Na het schoonmaken hoort de poetsdoek meteen in de wasmachine. De meeste microvezeldoeken kunnen op 60 graden gewassen worden, maar je mag geen wasverzachter gebruiken en de hoes niet in de droger doen.

Welke temperatuur moet het water hebben?

De temperatuur van het dweilwater speelt ook een rol in het reinigingssucces: laminaat, bijvoorbeeld, mag alleen met koud of lauw water gedweild worden. Parket en linoleum verdragen alleen lauw water. Voor het schoonmaken van betegelde vloeren mag het water ook heet zijn.

Welke andere accessoires heb ik nodig voor vloerreiniging?

Je kunt niet zonder schoonmaakmiddelen – behalve bij stoomreiniging. Gebruik, afhankelijk van de vloer, een speciale reiniger of een allesreiniger.

Conclusie: dweilen in de aanbieding kopen

Dweilsystemen maken het huishouden gemakkelijker. Dweilen gaat sneller dan met een schrobber en poetsdoek, en je hoeft minder te bukken.

 • Je kunt kiezen tussen vlakmoppen, spinmoppen, een wegwerpsysteem of stoomreinigers.
 • Welke je kiest hangt grotendeels af van de grootte van het gebied. Gekartelde moppen en wegwerpsystemen zijn geschikt voor kleine, kronkelige ruimtes. Grote oppervlakken kun je snel schoonmaken met een vlakmop. Stoomreinigers reinigen hygiënisch zonder schoonmaakmiddelen.
 • Gebruik speciale dweilen en schoonmaakmiddelen voor verschillende vloerbedekkingen.
 • Verwijder stof en vuil met een bezem of een stofzuiger voordat je gaat dweilen. Werk naar de deur toe en laat de vloer drogen.
 • Doe na het dweilen alle overtrekken in de wasmachine. Gebruik geen wasverzachter en stop microvezeldoeken niet in de droger.
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken