Dasty TEXTIEL Pakket LARGE: Professionele Vlekkenverwijderaar + Zweet- en deodorantvlekken verwijderaar: 4+4 stuks

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Dit pakket bestaat uit 2 producten geschikt voor de behandeling van TEXTIEL:

  • Dasty Vlekkenverwijderaar (750ml/bus)

Over het product
Dasty Vlekkenverwijderaar is een specifiek produkt voor de behandeling van hardnekkige vlekken op basis van oppervlakteactieve stoffen en enzymen voor de behandeling van vlekken op textiel voor het wassen in de wasmachine. Het is vooral effectief op vetvlekken en vlekken als gevolg van eiwit vuil, terwijl voor de oxideerbare vlekken (thee, gras, rode wijn, koffie) andere typen, op zuurstof gebaseerde, producten de voorkeur hebben.

Gebruik
Voor het wassen het product direct op de vlekken spuiten. Een minuut laten inwerken, vervolgens met uw gebruikelijke wasmiddel wassen in de wasmachine (middelhoge temperaturen) of met de hand (warm water).Voor bijzonder hardnekkige vlekken het materiaal tegen elkaar wrijven. Niet gebruiken op zijde en andere fijne weefsels. Bij gekleurde was het product eerst op een onopvallende plek testen en de kleurechtheid van het product verifiëren.

  • Dasty Zweet- en Deodorant Vlekkenverwijderaar (500ml/bus)

Over het product
Dasty Zweet- en deodorantvlekken verwijderaar is ideaal voor het verwijderen van gele vlekken veroorzaakt door zweet en deodorant en bij gebruik voor elke wasbeurt werkt het ook preventief. Alleen geschikt voor gebruik op de witte was (bevat chloor).

Gebruik
Het product direct en overvloedig op de vlekken spuiten en 30 minuten laten inwerken. Niet laten indrogen. Vermijden dat bij behandeling de vloeistof in contact komt met andere materialen of oppervlakken. De behandelde kledingstukken vervolgens in de wasmachine wassen op 60°C bij voorkeur zonder andere textiel. Indien nodig de behandeling herhalen

Categorieën: ,

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Dasty TEXTIEL Pakket LARGE: Professionele Vlekkenverwijderaar + Zweet- en deodorantvlekken verwijderaar: 4+4 stuks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken