Lampe Berger

Je wilt Lampe Berger kopen en daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Daarom delen we online de beste aanbiedingen. Zo weet jij zeker dat je de laagste prijs betaalt, dankzij kortingen, deals en acties die we online voor je verzamelen.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

Hier op Beste-wasmiddel.nl verzamelen we alle deals, dus voor de Lampe Berger collectie en voor andere huishoudartikelen. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties voor je toe. Staat er op dit moment geen aanbieding voor je bij? Probeer het binnenkort nog eens. Dan weet je zeker dat je nooit meer te veel betaalt.

Lampe Berger is onze nummer 1: Reinigt de kamerlucht en ruikt aangenaam

Als leider in innovatie op het gebied van het reinigen van de lucht, zuivert Lampe Berger de lucht door ongewenste geuren te vernietigen en zorgt voor een langdurige geur dankzij het exclusieve diffusiesysteem. Door de moleculen van slechte geuren (tabak, keukengeuren, enz.) te vernietigen, zuivert Lampe Berger de lucht in je huis. In tegenstelling tot andere systemen die niets anders doen dan geuren maskeren, maakt het Lampe Berger technologie het mogelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor tabaks-, keuken- en andere onaangename geuren te vernietigen door katalytische oxidatie. De warmte die vrijkomt trekt de moleculen van de slechte geuren aan en breekt ze af.

De doeltreffendheid van de geurvernietiging door de Berger lamp in een rokerige atmosfeer werd in juli 2006 bevestigd door de firma IAP Sentic. De sigarettenrook in deze test is bijzonder representatief omdat het, het grootste aantal moleculen bevat die in onaangename geuren voorkomen. Omdat het systeem met twee verschillende temperatuurzones werkt, kan het tegelijk niet alleen de katalyse vrijmaken, maar ook het parfum dat aan de Lampe Berger vloeistof is toegevoegd.

Een heerlijke kamergeur in je kamer met Lampe Berger

Jean Cocteau, Colette, Picasso – deze namen zijn niet alleen synoniem met grote stijl en levensstijl. Ze waardeerden ook allemaal de voordelen van de Lampe Berger. De legendarische lamp van Maison Berger in Parijs is beroemd om haar vermogen sfeer te scheppen en karakter te geven aan kamers. De Maison Berger lamp heeft een intensief en diepgaand effect op het ruimteklimaat door de katalytische verbranding van de oliën. Op deze manier verspreidt het niet alleen een aangename, subtiele geur. Door zijn complexe werkingsmechanisme creëert het een veranderde kamerkwaliteit. Niet alleen is het aroma nauwelijks waarneembaar in de lucht – maar een onzichtbare zweem van frisheid en krachtige elegantie. Kunstig vervaardigd van edele, eenvoudige materialen zoals kristal en glas, zuivere metalen, steen en porselein, is elke lamp van Maison Berger een juweeltje om lang over na te denken. De traditie van het Parijse huis, opgericht in 1927, kent samenwerkingsverbanden met vele bekende kunstenaars. Ook nu nog worden de vormen, kleuren en motieven van de verschillende series gemaakt door zeer getalenteerde en geïnspireerde kunstenaars en ontwerpers. Het ontwerp van een lamp van Maison Berger is een onderscheiding. Ontdek een grote keuze uit de huidige collecties in de Beste-wasmiddel.nl winkel.

Hoe werkt de Maison Berger lamp?

Ook al kun je de functie van de doeltreffende lamp van Maison Berger niet zien – het huis maakt geen geheim van het principe van zijn succesvolle product. De sleutel die een Maison Berger lamp onderscheidt van eenvoudige aromalampen is de katalytische verbranding. De keramische kop van de lamp brandt eerst een paar minuten met een open vlam. Dit betekent dat hij al flink is opgewarmd als de vlam gedoofd wordt. Dan blijft de aromatische vloeistof door de kop stromen, en oxideert en vermengt zich met de lucht in de kamer. Je kunt de  gearomatiseerde Maison Berger Parfums de Maison tegen een lage prijs online kopen naar persoonlijke voorkeur, of ze gewoon in een Maison Berger set bestellen. Door deze vorm van verbranding behoudt de lamp zelf permanent de vereiste temperatuur. Niet alleen worden aangename aromatische stoffen discreet in de kamerlucht vrijgelaten. Tegelijk ontstaan lage concentraties van heilzame stoffen en verbindingen die actief een fris, gezond ruimteklimaat bevorderen. De lamp van Maison Berger verspreidt dus niet alleen een geur – het schept ook een sfeer.

Treed binnen in de wereld van Maison Berger

Het overweldigende succes van deze prachtige accessoires is in gelijke mate te danken aan hun vernieuwende functie en kunstige vormgeving. Kijken naar een verzameling historische stukken uit de 20e eeuw is een tocht door de kunstgeschiedenis. De huidige collectie is tegelijk gebaseerd op de grote traditie van glaskunst en op de vernieuwende kracht en de wens om te experimenteren. Ontdek betoverende stukken en accessoires van ingetogen schoonheid. Bestel je Maison Berger set of maak er een stijlvol geschenk van voor iemand die je dierbaar is. Treed binnen in de wereld van Maison Berger.

Meer dan 100 jaar ervaring heeft het merk in staat gesteld een onvergelijkbare kwaliteit van geuren te bereiken. Zowel in de verscheidenheid aan geuren als in de verspreiding van optimaal gecontroleerde stoffen. Een collectie decoratieve voorwerpen die voortdurend wordt uitgebreid naar gelang het seizoen. Ontdek een uitgebreide reeks geuren in onze online winkel, onderverdeeld in acht verschillende geurfamilies, waarmee je een reis kunt maken naar onvergelijkbare werelden van geuren. Je vindt de juiste nieuwigheden en beperkte edities voor elk seizoen in onze online winkel Lampe Berger. Zowel voor de geurlampjes als voor de geuren.

Navullingen voor de katalytische Lampe Berger

De verschillen tussen traditie en moderniteit onderscheidt Lampe Berger zich van andere kamerparfum merken. in zijn voortdurende zoektocht naar perfectie is de firma er nu meer dan ooit van overtuigd dat geur geen geuren mag maskeren maar een vleugje poëzie moet toevoegen aan een gezuiverde omgeving. Wij bieden een uitgebreide collectie geuren die exclusief in Frankrijk worden gemaakt. Van houtachtig tot fruitig, ontdek de diversiteit van Lampe Berger’s wereld van geuren, voor elke stijl en smaak.

Lampe Berger: Air Pur – Neutre Essentiel

Dit Air Pur Neutre Essentiel parfum voor de Lampe Berger wordt gebruikt in de katalytische lampen om je interieur te ontdoen van onaangename geurtjes en een aangename geur te geven. Essentieel voor elk huis, deze essence vernietigt geuren zonder te geuren, en je kunt hem ook gebruiken om de intensiteit van de andere Parfums de Maison te regelen door hem te verdunnen met Air Pur Neutre Essentiel. Gebruik ervan tussen het gebruik van twee verschillende parfums verbetert de werking van de brander; het reinigt de brander, wat de levensduur verlengt.

Voordelen van Lampe Berger

Herken jij de volgende punten?

 1. Je hebt een open keuken, je kookt graag, maar je wilt niet dat de hele flat naar eten ruikt?
 2. Heb je een hond, oneindig lief, maar ook een echte stinkerd na een wandeling in de regen?
 3. Je houdt van barbecueën, buiten zitten, slapen met het raam open, maar je houdt niet van muggen?
 4. Iemand in je familie is verkouden, maar je hebt geen zin om hem op te lopen?

De voordleen van Lampe Berger zijn:

 1. Elimineert nare geurtjes;
 2. Aangename geur;
 3. Verfraait je interieur;
 4. Reinigt de lucht in de kamer;
 5. Is zeer effectief tegen muggen in de zomer;
 6. Lampe Berger maakt een kamer van 20 m² schoon in 20 minuten;
 7. De geur blijft na 20 minuten nog uren in de kamer hangen;
 8. Lampe Berger is zeer zuinig: slechts 7.50 € per maand voor normaal dagelijks gebruik.

Welke tips zijn er voor het gebruik van een Lampe Berger?

 1. Voor gebruik: Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger Paris kan de brander ernstig beschadigen.
 2. Reinig de brander tussen twee parfums met het Huisparfum Air Pur – Neutre Essentiel. Moduleer de intensiteit van uw parfum door het aan te lengen met het Huisparfum Air Pur – Neutre Essentiel.

Veelgestelde vragen over Lampe Berger

Lampe berger
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken