Groene zeep

Groene zeep: je kent het waarschijnlijk wel. Wij zorgen ervoor dat je het in de aanbieding kunt bestellen. Dat is de makkelijkste manier om geld te besparen, terwijl je wél kiest voor de beste kwaliteit. Dus zoek je een korting, een deal of een actie? Wij houden de verschillende merken, producten en verkooppunten voor je in de gaten. Zo geven we het je als eerste aan als je van een aanbieding kunt profiteren.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

De aanbiedingen voor de groene zeep zorgen ervoor dat je dit voordelig kunt bestellen. Je bespaart eenvoudig op de kosten, vaak zelfs zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. In plaats daarvan profiteer je online van een aanbieding, waarna je de zeep zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt er meteen mee gaan poetsen. Of bewaar de groene zeep, zodat je die in ieder geval hebt liggen als je het een keer nodig hebt.

Wij tonen je de aanbiedingen, zodat je de zeep goedkoop kunt bestellen. Daarnaast leggen we je in dit artikel uit wat het product eigenlijk precies is en wat je ermee kunt schoonmaken. Houd er rekening mee dat je de badkamer er niet mee kunt ontkalken, dat je PVC er niet mee mag dweilen en dat je geen natuursteen met de zeep moet schoonmaken. Verder kun je het niet gebruiken als handzeep en werkt het niet goed tegen zweetvlekken in kleding (wel tegen andere vlekken).

Groene zeep aanbieding: goedkoop bestellen

Als je groene zeep in de aanbieding bestelt kun je dat heel goedkoop kopen. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen. Wij zorgen ervoor dat je een kleine of een grote hoeveelheid bestelt, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Uiteraard bekijken en vergelijken we de verschillende merken. Zo kom je er eenvoudig achter wat er allemaal te bestellen valt, speciaal geschikt om flink mee te poetsen. Je kunt rekenen op de beste kwaliteit, terwijl je daar in alle gevallen een lage prijs voor betaalt.

Wat is groene zeep?

Eigenlijk heeft groene zeep twee heel herkenbare kenmerken. Het is zeep in een verpakking die je waarschijnlijk meteen zal herkennen. Daarnaast heeft het een heel typische geur, die de meeste mensen wel herkennen. Het is een zachte pasta of een vloeibare zeep, afhankelijk van hoe je daar gebruik van wilt maken om mee te gaan schoonmaken.

In de basis is groene zeep een allesreiniger. Toch betekent dat niet dat je er zomaar alles mee kunt reinigen. Daarom hebben we hierboven al een aantal dingen op een rij gezet die je er niet mee schoon kunt maken. We delen nu 10 dingen die je er wel mee schoon kunt maken, omdat dat meer is dan je kleding of bijvoorbeeld een vloerkleed op de grond.

10 dingen om schoon te maken met groene zeep

Ben je benieuwd hoe je groene zeep kunt gebruiken om schoon te maken, bijvoorbeeld bij hevige vlekken? We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

 • Vlekken in kleding en vloerkleden
 • De badkamer
 • Vlekken op leer
 • Vloertegels
 • Het aanrecht
 • De oven
 • Het gasfornuis
 • De afwas
 • De ramen
 • De frituurpan

1. Vlekken in kleding en vloerkleden

Heb je te maken met vlekken in kleding of op vloerkleden? Zowel de vlekken van gras en van chocolade of die van een glas wijn over de grond kun je er mee verwijderen. Gebruik de groene zeep en laat het even inweken. Op die manier zorg je ervoor dat het vuil als het ware los zal komen, waardoor je een betere kans hebt om het goed schoon te maken. Het is op zich niet lastig om ermee te poetsen, omdat het product bij de meeste mensen heel goed bekend is.

2. De badkamer

Je kunt groene zeep goed gebruiken als je de badkamer wilt reinigen. Dat wil zeggen, zolang het gaat om bijvoorbeeld keramiek. Houd er rekening mee dat je natuursteen er niet mee mag reinigen. Dat is poreus, dus de zeep zou erin gaan zitten.

Als het niet gaat om natuursteen kun je goed gebruik maken van de groene zeep. Je zorgt er daarmee voor dat je het keramiek weer mooi wit maakt of dat je de voegen weer kunt laten stralen. Zo weet je zeker dat de badkamer er weer schoon en fris uitziet, zonder dat dit veel moeite hoeft te kosten.

3. Vlekken op leer

Is er een vlek ontstaan op leer en probeer je die te verwijderen? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van groene zeep. Houd er wel rekening mee dat dit invloed kan hebben op de kleur en op de samenstelling. Test het dus eerst op een plek waar je het niet zo goed ziet. Als je daar geen kleurverschil of andere gevolgen ziet kun je de zeep verder gebruiken. Zo weet je zeker dat je het leer weer schoon kunt maken én dat het er goed uit blijft zien.

4. Vloertegels

Zitten er lelijke vlekken op de vloertegels en krijg je die er op een andere manier niet zomaar af? Dan is het een goed idee om het met groene zeep te proberen. De kans is groot dat het daarmee wel zal lukken. Zorg er wel voor dat je het even goed laat inweken op de tegels. Door het vuil los te laten weken kun je het er daarna met een doek af vegen. Misschien moet je even flink poetsen, afhankelijk van het type vuil en hoe lang het er al zit. Meestal lukt het met deze zeep om het vuil van de vloertegels te krijgen en die weer netjes te maken.

5. Het aanrecht

Wil je het aanrecht schoonmaken om ervoor te zorgen dat je daar weer fris op kunt koken? Met name aangekoekte resten laten zich soms moeilijk verwijderen. Het kan best hardnekkig zijn, waardoor je even moeite moet doen, zelfs als je de groene zeep gebruikt. Bovendien is het verstandig om dit in de aanbieding te bestellen, zodat je daar niet te veel voor betaalt. Op die manier weet je zeker dat je iets meer kunt gebruiken, zonder dat je daardoor direct veel geld hoeft uit te geven.

6. De oven

Ook in de oven kan er makkelijk vuil ontstaan dat je niet zomaar weg zal krijgen. Gebruik een beetje groene zeep en zorg er daarmee voor dat je het vuil los laat weken. Vervolgens kun je proberen het al meteen weg te poetsen. Als dat nog niet lukt is het verstandig om het schoonmaken een paar keer te herhalen. Je weet dan zeker dat de oven dankzij de groene zeep weer helemaal netjes schoon wordt.

7. Het gasfornuis

Ga je het gasfornuis schoonmaken? Houd er rekening mee dat je daar een paar sessies voor nodig zal hebben. Dat wil zeggen, als het in de loop der tijd erg vies is geworden natuurlijk. Gebruik de groene zeep om het vuil los te laten weken. Breng de zeep aan en laat het even inweken. Gebruik vervolgens een spons of een borstel om het schoon te maken.

8. De afwas

De afwas is hopelijk niet zo’n grote schoonmaakklus als het fornuis of de oven. Toch is het belangrijk om een schoonmaakmiddel te gebruiken dat voldoende kracht heeft. Met groene zeep zorg je ervoor dat je het vuil goed los kan weken. Op die manier krijg je de vaat weer mooi schoon, ook als er resten zijn aangekoekt en als je de pannen of een ovenschaal moet doen.

9. De ramen

De ramen krijg je goed schoon met groene zeep, bijvoorbeeld als er lelijke vlekken op zijn ontstaan. Dus zit er vogelpoep op of weet je niet goed waar het vandaan komt? In de beide gevallen is het de moeite waard om de ramen hiermee schoon te maken. Daarna is het overigens wel een goed idee om de ramen te lappen zoals je dat normaal gesproken zou doen. Alleen op die manier trek je ze daarna weer netjes droog, zonder dat je er strepen op zal zien.

10. De frituurpan

Ten slotte kun je bijvoorbeeld de frituurpan goed schoonmaken met groene zeep. Je zorgt er daarmee voor dat je zelfs het meest hardnekkige vuil weer kunt verwijderen. Veel mensen maken de pan eigenlijk niet vaak genoeg schoon, waardoor het vuil best een beetje vast kan zitten. Het is dan de moeite waard om de groene zeep er eerst goed op in te laten weken. Door het daarna nog een keer te proberen zal je merken dat het een stuk makkelijker gaat.

Groene zeep kopen in de aanbieding

Wil je groene zeep kopen in de aanbieding en zoek je sowieso naar goede deals om op de kosten te besparen? Wij begrijpen dat de verschillende wasmiddelen en vergelijkbare producten normaal gesproken erg duur zijn.

Daarom zijn we iedere dag op zoek naar de beste deals voor wasmiddel en bijvoorbeeld voor vlekkenverwijderaar. Het is voor jou de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, omdat wij het werk alvast voor je hebben gedaan. Zo weet je zeker dat je alle aanbiedingen op een rij hebt. Wij helpen je te voorkomen dat je een korting of een deal over het hoofd ziet. In plaats daarvan kun je online in één keer zien waar je bijvoorbeeld de groene zeep met korting en in de aanbieding bestelt.

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken