Sun Shineboost – 450 ml – Spoelglans – 6 stuks – Voordeelverpakking

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

zorgt voor een frisse, streeploze en glanzende vaat, die snel droog is.

• Glanzende vaat.
• Streeploze vaat.
• Laat water sneller van vaat lopen.
• Vaat droogt sneller.
• Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver.

Sun Spoelglans is speciaal ontwikkeld om er voor te zorgen dat water sneller en vollediger van de vaat loopt. Hierdoor zal de vaat streeploos en glanzend uit de vaatwasmachine komen!

Veelgestelde vragen:

1. Is voorspoelen nodig?
Veel mensen spoelen hun vaat af voordat ze die in de vaatwasser stoppen. Dit is echter onnodig. Door het voorspoelen van de vaat wordt er een flinke hoeveelheid warm water onnodig verbruikt. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor uw energiefactuur, maar ook voor het milieu.

2. Kan ik mijn potten en pannen in de vaatwasser zetten?
• Alle potten en pannen mogen in de vaatwasser, tenzij anders vermeld door de producent. Enkel vaat vervaardigd uit koper mag niet in de vaatwasser.
• Let er ook op dat potten en/of pannen die vervaardigd zijn uit verschillende metalen elkaar niet raken. Dit kan namelijk contacterosie veroorzaken, waardoor het metaal verkleurt.
• Daarnaast is het aan te raden om vaat vervaardigd uit aluminium (zoals roosters van de afzuigkap) met de hand af te wassen. Het vaatwasprogramma verzwakt het materiaal niet, maar door oxidatie zou het aluminium wel kunnen verkleuren.

3. Hoe vermijd ik witte strepen of puntjes op mijn glazen?
Witte strepen of puntjes worden veroorzaakt door een teveel aan kalk in het water. Zorg er daarom voor dat u het zoutreservoir van uw vaatwasser goed afstelt in verhouding tot de hardheid van het water in uw regio (info i.v.m. waterhardheid in uw regio kunt u verkrijgen bij uw watermaatschappij).

4. Hoe onderhoud ik mijn vaatwasmachine?
Om de levensduur van uw vaatwasmachine te verlengen, is het belangrijk de machine zelf ook regelmatig een reinigingsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u 1 keer per maand de Sun Machinereiniger. Doe één zakje Sun machine reiniger in uw machine en laat deze leeg draaien. Na afloop zal alle vet- en kalkaanslag uit uw machine zijn verwijderd. Daarnaast raden we u aan regelmatig de filter leeg te maken en de gaatjes in de sproeiarmen vrij te maken. Gebruik voor een uitstekend resultaat Sun Neutraliser machineverfrisser, en 1 keer per maand Sun machinereiniger.

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Sun Shineboost – 450 ml – Spoelglans – 6 stuks – Voordeelverpakking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken