Geurstokjes

Je wilt geurstokjes kopen en daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Daarom delen we online de beste aanbiedingen. Zo weet jij zeker dat je de laagste prijs betaalt, dankzij kortingen, deals en acties die we online voor je verzamelen.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

Hier op Beste-wasmiddel.nl verzamelen we alle deals, dus voor geurstokjes en voor wasmiddel aanbiedingen. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties voor je toe. Staat er op dit moment geen aanbieding voor je bij? Probeer het binnenkort nog eens. Dan weet je zeker dat je nooit meer te veel betaalt.

De geurstokjes van Beste-wasmiddel.nl verspreiden voortdurend een subtiele geur uit voor momenten van ontspanning. Kom thuis en ervaar het gevoel van sereniteit dat uitgaat van de fascinerende aroma’s van de bloemige en sensuele geurstokjes. De klassieke vormgeving van de afgesloten fles past zowel in badkamers en woonkamers als in keukens en hallen.

Wil je met een paar accessoires een frisse sfeer in je huis toveren? Na het opruimen brengen frisse geuren nieuwe energie in de kamers. De geurstokjes voor in de kamer uit onze collectie verspreiden heerlijke geuren. De melange van eucalyptus en rozemarijn heeft een revitaliserende werking op jouw lichaam en geest.

Kies je eigen set voor een rustgevende sfeer. Passend bij de geuren van de geurstokjes, kun je room sprays krijgen waarmee je meteen een frisse, uitnodigende sfeer in je huis kunt scheppen. De geurstokjes zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kamers zoals de badkamer en de logeerkamer. Ze blijven zo’n vier tot vijf weken goed, en nog langer als je je geurstokjes hervult. Probeer een nieuwe geur of verras iemand met de heerlijke geurstokjes die wij beschikbaar stellen op onze website.

Hoe werken geurstokjes?

Stop de geurstokjes in het bijgesloten flesje op een effen oppervlak en was je handen. Plaats de kamergeurstokjes waar je ze wilt hebben om de sfeer te verspreiden met bijzondere geuren. Na een kort moment verspreiden de geuren zich door je hele huis. Zodra de kamergeur met stokjes in de kamer verspreid is, hoef je verder niets te doen en kun je tot drie maanden lang van de geurbeleving genieten.

Geurstokjes – Betoverende aroma’s voor een harmonieuze kameratmosfeer

Geurstokjes brengen letterlijk een zuchtje frisse lucht in je huis: ze zorgen voor frisse lucht in kamers zonder ramen, zoals badkamers en gangen, stralen ontspannende geuren uit in woon- en slaapkamers en verbannen etensgeuren uit de keuken. Deze geurige helpers zijn een aanwinst voor het welzijn van elk huishouden. Afhankelijk van het toepassingsgebied vind je bij ons de geurstokjes die bij jou en je geurvoorkeuren passen.

Geurstokjes voor alle ruimtesituaties

Je flat of huis is fris schoongemaakt en brandschoon. Wat je nu nodig hebt is een frisse geur voor perfect huishoudgeluk. Geurstokjes zijn er in veel verschillende soorten. Welke het beste bij je past hangt vooral af van de kamers waarin ze gebruikt worden.

Wat zijn geurstokjes eigenlijk?

Geurstokjes: De bamboestokjes worden in aroma-olie gedoopt en stralen wekenlang een heerlijke geur uit. Je bepaalt de intensiteit met het aantal stokjes in een geurflesje. Ze zijn perfect voor woonkamers en slaapkamers.

Fruitig, fris of zoet: Welke geurvarianten past bij jou?

Afgezien van je voorkeuren en het effect dat geuren hebben op je stemming en welzijn – daarover lees je hieronder meer – zijn bepaalde geurvarianten geschikt voor verschillende doeleinden. Als je etensgeuren uit de keuken wilt bannen, zijn citroenachtige en kruidige aroma’s ideaal. Ga bijvoorbeeld voor geuren als:

 • Citroen-basilicum
 • Sinaasappel-Bergamot
 • Munt
 • Groene appel

In de badkamer zijn frisse geuren aan de orde van de dag, die doen denken aan een verfrissende duik in de zee, zout water en zon. De nuances worden frisse magie, zeebries of ochtendfrisheid genoemd, neutraliseren geuren en verspreiden een aangename atmosfeer, alsof ze vers gelucht zijn.

Bloemige, zoete geuren zijn vooral voorbehouden aan slaapkamers en woonkamers – het gaat er niet zozeer om geuren te neutraliseren, maar eerder om geuren te harmoniseren. Hier kun je ook een gezellige sfeer scheppen met een geurkaars.

Tip: Vermijd te intense geuren in de slaapkamer en geef de voorkeur aan discrete luchtverfrissers en kamergeuren. Geurstokjes zijn hier bijzonder geschikt voor. Ze zijn ook heel decoratief.

Wat zit er in geurstokjes?

Geurstokjes werken met etherische oliën of parfums, afhankelijk van de variant. De oliën worden gewonnen uit verschillende delen van planten, zoals de bladeren of bloemen, het hout of de schors. In tegenstelling tot gewone oliën verdampen etherische oliën heel gemakkelijk en zijn daarom ideaal om als kamergeur te gebruiken. Etherische oliën worden ook gebruikt als geneeskrachtige en huismiddeltjes, bijvoorbeeld voor massages of stoombaden. Aan sommige geurstokjes is parfum toegevoegd in plaats van olie. Strikt genomen zijn dit ook oliën, maar ze zijn sterk verdund. Hoe hoger het oliegehalte, hoe sterker de geur.

Hoe geuren het gevoel van wonen beïnvloeden

Kamergeuren kunnen specifiek gebruikt worden om je stemming te stimuleren of te ontspannen. Een geur kan bijvoorbeeld herinneringen oproepen en zo een tastbaar effect hebben op de sfeer van je huis. Alles wat je met je neus opneemt wordt rechtstreeks naar de hersenen geleid en in het limbisch systeem verwerkt – en niet alleen daar. Er zijn ook geurreceptoren in de huid die, onder andere, invloed hebben op de celgroei.

Op deze manier beïnvloeden geuren niet in de laatste plaats je gezondheid. Hier zijn enkele voorbeelden van de effecten van kamergeuren:

 • Lavendel vermindert stress, bevordert slaap en ontspanning.
 • Citrusgeuren verkwikken en verhogen de concentratie.
 • Sinaasappelgeur verbetert de stemming, verlaagt het stressniveau en bevordert zoete dromen.
 • Munt bevordert het leren en verkwikt
 • Roos ontspant en bevordert het welzijn

Conclusie: Geurstokjes kopen

Frisse lucht is een must – en het is niet altijd mogelijk die door het open raam binnen te laten. In badkamers en gangen binnenshuis zijn geurstokjes de beste keuze om nare geurtjes te neutraliseren en ze te vervangen door een heerlijk aroma. In woonkamers scheppen kamergeuren een ontspannende of opwekkende sfeer, afhankelijk van de geur die je gebruikt. Je kunt spelen met verschillende aroma’s en ze gebruiken naargelang je stemming, de stemming van de dag en de gelegenheid.

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Vergelijken