Frosch

Je wilt Frosch kopen en daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Daarom delen we online de beste aanbiedingen. Zo weet jij zeker dat je de laagste prijs betaalt, dankzij kortingen, deals en acties die we online voor je verzamelen.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

Hier op Beste-wasmiddel.nl verzamelen we alle deals, dus voor Frosch en voor wasmiddel aanbiedingen. Bovendien voegen we regelmatig nieuwe aanbiedingen en acties voor je toe. Staat er op dit moment geen aanbieding voor je bij? Probeer het binnenkort nog eens. Dan weet je zeker dat je nooit meer te veel betaalt.

Frosch. Voor een huis om je goed in te voelen

Het merk met de groene kikker staat al sinds 1986 voor biologische kwaliteit. Het combineert traditie met vernieuwende duurzaamheid en productconcepten. De formules zijn vrij van microplastics en bevatten plantaardige ingrediënten. De verpakking is duurzaam gemaakt van 100 procent gerecycleerd plastic.

Het assortiment bevat huidvriendelijke en milieuvriendelijke schoonmaak- en wasmiddelen, en ook cosmetica en kamerverfrissers.

Frosch staat voor duurzaamheid in actie

Frosch is een van de bekendste merken van het familiebedrijf Werner & Mertz. De ecologische oriëntatie die met Frosch in 1986 begon, geeft nu vorm aan de hele onderneming. Het merk Frosch staat voor biologische kwaliteit en combineert traditie met vernieuwende product- en duurzaamheidsconcepten.

De veganistische en dierproefvrije producten van Frosch bevatten geen schadelijke ingrediënten (bv. microplastics). Bovendien gebruikt Frosch plantaardige ingrediënten die bij voorkeur afkomstig zijn van Europese olieplanten zoals zonnebloem, koolzaad, vlas of olijf. Maar niet alleen de formulering, ook de verpakking speelt een grote rol bij Frosch. Als onderdeel van zijn Recyclate Initiative zet het merk zich in voor het recyclen van plastic.

Tenslotte vertrouwt Frosch al 17 jaar op wat momenteel het meest veeleisende milieubeheersysteem voor bedrijven is: EMAS.

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken