Droogrekken

Je wilt een droogrek kopen in de aanbieding: wij laten je online zien waar je de hoogste kortingen vindt. Dus zoek je een goede deal om jouw was de volgende keer lekker goedkoop op te hangen.

Filter

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken
Robijn Klein & Krachtig Color Vloeibaar Wasmiddel - 2 x 34 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Wasmiddel

Beste deal op: bol.com

Hier op Beste-wasmiddel.nl laten we je precies zien waar je profiteert van de beste deals en aanbiedingen. Je betaalt een lage prijs, voor bijvoorbeeld de wasrekken van de beste kwaliteit

Laat je kleren uithangen met onze wasrekken

Of het nu gaat om een mini wasrek, een uitschuifbare wasrek, een speciaal wasrek voor op het balkon of stevige droogrekken voor elk huishouden: bij ons vind je heel wat mogelijkheden om je kleren uit te laten hangen, mooi te laten drogen en lekker te laten luchten. Van kunststof, hout of metaal, ruimtebesparend, vrijdragend of slim opvouwbaar: bij ons kun je je wasgoed drogen. Ontdek waar je op kunt letten, hoe een opvouwbaar of klein wasrek je ruimte kan helpen besparen en waarom een uitschuifbaar wasrek bijzonder interessant is door hieronder verder te lezen.

Hoe je werkelijk alles goed kunt doen met een wasrek

Wil je meer informatie over het onderwerp droogrekken voor kleren en hoe je je wasgoed effectief kunt drogen? Dan ben je hier op de juiste plaats. We vertellen je ook hoe je droogrekken kunt gebruiken als je weinig ruimte hebt.

Tip: Met onze wasmiddel aanbiedingen vindt je de beste deals om jouw kleren goedkoop te wassen. Wil je geen gedoe met gels en poeders? Kies dan voor waspods (wasmiddel in capsules), zoals de waspods van Ariel.

Uitschuifbare droogrekken zijn flexibel

Als je een droogrek zoekt dat alleen de ruimte inneemt die je nodig hebt, is een uitschuifbaar droogrek misschien iets voor jou. Het uitschuifbare droogrek is in een paar eenvoudige stappen aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed die je te drogen wilt hangen. Voordeel ten opzichte van andere droogrekken: Als je maar een kleine hoeveelheid wasgoed hoeft op te hangen, neemt een uitklapbaar wasrek niet zo veel plaats in als een onbuigzaam droogrek. Als je meer was te doen hebt, biedt het uitschuifbare wasrek je in een handomdraai genoeg ruimte.

Frisse lucht: wasrek voor het balkon

Wasrekken voor het balkon kenmerken zich door één ding in het bijzonder: Ze nemen nauwelijks (vloer)ruimte in en veranderen, dankzij slimme montagemogelijkheden, zelfs het kleinste balkon (of een andere kleine ruimte) in een wasruimte. Hoe doe je dat? Door je balkonwasrek eenvoudig aan het plafond te bevestigen. Een mini roterende wasrek, bijvoorbeeld, is hier ideaal. Dit biedt ruimte voor een kleinere lading wasgoed zonder ruimte in te nemen die beter gebruikt kan worden voor een tafeltje of een mooie bloempot en plant. Een andere, letterlijk nuchtere optie is een opvouwbaar kledingwasrek dat – eenmaal uitgevouwen – in de hoogte groeit en niet in de breedte.

Waar je op moet letten bij het gebruik van je droogrekken

Ben je geïnteresseerd in de tips die er zijn om je droogrek beter te gebruiken? Dan hebben we wat advies voor je:

De beste plaats om wasgoed te drogen is buiten

Lucht plus zon plus wind maakt een perfecte combinatie om kleding te droger. Als dit door het weer of het seizoen niet mogelijk is, kun je de was binnenshuis ophangen op een plaats waar je voor veel frisse lucht en tocht kunt zorgen – ook om schimmelvorming in de kamer te voorkomen. Nog een tip over de zon: Zonlicht kan kleuren vervagen. Daarom kun je gekleurd wasgoed het beste binnenstebuiten keren en ophangen.

Schud een keer

Als je je kleren opschudt voor je ze ophangt, kun je voorkomen dat ze aan elkaar kleven en langzamer drogen of zelfs gaan stinken. Bovendien vormen geschudde kleren minder kreuken – in veel gevallen scheelt dat strijken.

Hang wasgoed correct op – Droog wasgoed correct

Hoe meer lucht en wind (of tocht) je kleren krijgen, hoe beter. Daarom is het een goed idee om kleren in een omgekeerde positie aan het droogrek te hangen voor een betere luchtcirculatie. Het is ook belangrijk om kleine kledingstukken aan de buitenkant van het droogrek te hangen en grote stukken aan de binnenkant. En: Het is het beste de kleren niet gewoon over de lijn te hangen, maar ze met wasknijpers vast te maken. Dit zorgt voor veel meer frisse lucht en betere droogresultaten en vermijdt enorme droogplooien.

Veelgestelde vragen over Drooghekken

Drooghekken
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken