Cif CleanBoost Power & Shine Keuken Spray – 6 x 750 ml – Voordeelverpakking

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Een schoner huis met minder impact op het milieu met Cif Power & Shine Keuken Spray en Cif Power & Shine eco refill navulcapsule, waarmee de spray flacon snel en gemakkelijk kan worden nagevuld.

  • Cif introduceert de CleanBoost Power & Shine Keuken Spray met Eco refill
  • De Clean Boost Spray is veilig te gebruiken waar voedsel bereid wordt
  • Gebruik deze fles keer op keer met de handige eco navulcapsule
  • Spray met een 100% biologisch afbreekbaar parfum en een aangename geur
  • 100% krachtige vetverwijdering* en 100% streepvrije glans
  • Krachtige formulering met ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Cif introduceert de CleanBoost Power & Shine Keuken Spray met Eco refill capsules. De effectiviteit van Cif in een spray! En als je fles leeg is, vul je hem gemakkelijk weer bij met de praktische Eco refill navulcapsule.

Cif Power & Shine Keuken Spray 750 ml is een veelzijdige, krachtige reiniger met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, voor 100% krachtige vetverwijdering* en 100% streepvrije glans. De spray kan veilig worden gebruikt daar waar voedsel bereid wordt. Dit keukenschoonmaakproduct is ideaal om mooie oppervlakken in je keuken snel en grondig te reinigen met een stralend resultaat. Door het parfum dat 100% biologisch afbreekbaar is ruikt het bovendien heerlijk fris.

De fles van deze Cif Spray is gemaakt met 50% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar. Een schoner huis met minder impact op het milieu met de Cif Power & Shine Allesreiniger Eco refill Capsule: 100% recyclebaar, 75% minder plastic, 87,5% minder vrachtwagens op de weg en 97% minder transport van vloeibare stoffen. Hierdoor kun je de fles jarenlang hergebruiken!

Met Cif Power & Shine Keuken Eco refill capsules op voorraad heb je altijd een schone keuken. Voor keer op keer een mooi reinigingsresultaat. Cif Power & Shine Allesreiniger is bij uitstek geschikt voor alle schoonmaakkarweitjes in en om de keuken. Bij Cif weten we hoe belangrijk het is om in een schone omgeving te leven, omdat dat veel positieve effecten heeft op het dagelijks welzijn van jou en je gezin. Cif is al jaren dé schoonmaakexpert, schoonmaken was nog nooit zó gemakkelijk.
*Gebaseerd op laboratoriumtesten

Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Cif CleanBoost Power & Shine Keuken Spray – 6 x 750 ml – Voordeelverpakking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken