- 29%

Cif CleanBoost Cream Citroen Schuurmiddel – 8 x 750 ml – Voordeelverpakking

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vergelijken

Cif Cream Citroen Schuurmiddel met 100% natuurlijke schuurbestanddelen verwijdert zonder schade het meest hardnekkige vuil.

  • Cif Cream Citroen Schuurmiddel verwijdert vuil, vet en kalkaanslag
  • Met natuurlijke bestanddelen die hardnekkig vuil lokaliseren en elimineren
  • De fles is gemaakt van 50% gerecycled plastic
  • Cif Cream Citroen maakt schoon en laat een heerlijke, frisse geur achter
  • Dit schoonmaakmiddel is geschikt voor alle schoonmaakkarweitjes
  • Effectief het huis reinigen doe je met Cif, al jaren dé schoonmaakexpert

Cif Cream Citroen Schuurmiddel met 100% natuurlijke schuurbestanddelen – de beste Cif Cream ooit. Cif Cream Citroen biedt een superieur schoonmaakresultaat in combinatie met een eco-ontworpen formulering en verpakking. Cream Citroen Schuurmiddel bevat een formule van 97% biologisch afbreekbare bestanddelen die het vuil lokaliseren en elimineren. De fles is gemaakt van 50% gerecycled plastic.

Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. Het is jammer, maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd. Cif Cream Citroen Schuurmiddel biedt de oplossing. Het schuurmiddel verwijdert hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag van de badkamertegels en rondom het huis en is veilig te gebruiken waar voedsel bereid wordt. Een vochtig doekje met een klein beetje Cif schuurmiddel en je bent elk soort hardnekkig vuil de baas. Naast dat dit schuurmiddel alle soorten vuil verwijdert, laat het ook nog eens een heerlijke, frisse geur achter. Dit zorgt niet alleen voor een fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Cif Cream Citroen Schuurmiddel maakt het schoonmaken dus niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook plezieriger.

De producten van Cif worden al vele jaren veelvoudig gebruikt in huis. Wat je ook moet schoonmaken, Cif heeft een schoonmaakmiddel voor elke ruimte en oppervlak in en rond het huis. Daarnaast geven de producten van Cif het huis een heerlijke geur. Probeer Cif Cream Citroen Schuurmiddel zelf en geniet van een heerlijk fris en schoon huis.

18.42

Categorie:

Opmerkingen

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees opmerking

Er zijn nog geen opmerkingen.

Plaats de eerste opmerking voor “Cif CleanBoost Cream Citroen Schuurmiddel – 8 x 750 ml – Voordeelverpakking”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken